Oynamaktan Zevk Alacagınız Oyunlarr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar bugün sizlere oynuyabileceğiniz güzel oyunları araştırdım ve çok beğenilen oyunları seçtim ve sizlerle paylaşmak istedim
1. Prototype ( çok sevdiğim bir oyundur) 
2.call Of Duty (seri bir oyundur 1.2.3.4.5. bölüm gibi)
3.FarCry 2 (güzel bir oyundur oyun Konsolu ilede oynanabilir )
4.Uncharted Drake ( 1.2.3.4. bölümleri vardır oyun kolu ile oynanılır ve malesef paralı fakat ciddi derece süper
5.Mafia 3 (buda gangaster tarzı muhteşem bir oyundur)
6.BattleField (geçmiş yıllardaki savaşlarla ilgili bir oyun)
7.The Forest (Korkutucu Sayılan bir Survival oyunudur multiplayer ve muthiş bir oyun )
8.Sherlock Holmes ( Bildiğiniz üzere araştırma ve sorunları çözme oyunu fakat bu diğer oyunlar gibi değil aksiyonlu  müthiş bir oyun videolarını izleyebilirsiniz )
9.Gang Beast (multiplayer lede oynanır daha zevk alırsınız ve daha çok gülüp eğlenirisniz)
10.Rainbow Six Siege ( silahlı Muhteşem Bir oyun )

gerçekten süper oyunlar isterseniz bunların sistem gereksinimlerinide paylaşabilirim 

Son Düzenleme: Dün, 08:14 PM, Düzenleyen: beratnaci21.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Bunların hepsi toplamı 500 veya 600 tl lazım iyi güzel seçmisinde para yok DD KONSOL DA Almak lazım Bedava güzel oyunları söleseydin sen

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hackadam3154' Alıntı:
Bunların hepsi toplamı 500 veya 600 tl lazım iyi güzel seçmisinde para yok DD KONSOL DA Almak lazım Bedava güzel oyunları söleseydin sen

İndirebilirsin 
:dodgy: :dodgy: :dodgy:

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI

Pekala hadi kendin indir bedavadan oyunların hepsini resmini at da görem bir kez bu 500 600 tlik younllar mesela youtubers life 24 tl o bedava indiriebilirsin ama bu oyunların en az  bi tanesi tek  40 veya 50 tl o yüzden biraz zor o yüzden ben dedim bedavadan indiilebilen oyunlar atsaydın ya....

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

Kardeşim bu oyunların hepsi indirilebilir. FarCry, Call of Duty, Battlefield, Mafia, Prototype ben bu oyunları indirip oynadım uzatma.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI

Hangi bedava sitedenindirdin atsana linkini sitenin

Üye
9 HİZMET YILI
qweqwewqe çok bilmem :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :-/ :-/ :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

google a yaz çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...