oynayış önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
lolde 1 yıldır bronz stuckum,1 kere bile bronz1 serilerine çıkamadım bile.bronz ikiye kadar çıktım.sonra hemen hızlıca bronz 4 e düştüm 1 oyun daha kaybedersem demir olacağım.bana oyunu öğretebilecek şahıslar varmı?(burayada hile için geldim evet:D)böyle çıkamayınca artık hileye başvurdum.yakında sc yi indirip kullanacağım ama burda bana oyun öğreterek bu yoldan döndüren olur belki diye yazayım dedim.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kendine bi main koridor ve o koridorda karşıya kim gelirse gelsin oynayabileceğin 2-3 char bul. (Mesela top lane için : Renekton-Darius), charları öğrenmeye değil oyunu öğrenmeye çalış. ne zaman base atılır ne zaman tp kullanılır vs

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
video izleyerek öğrenmek oynayarak öğrenmekten etkili

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sc ile maksimum silvere çıkarsın cidden demire düşme gibi bir tehliken varsa, emin ol sc oynarken de oyun bilgisi çok önemli

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Jungle master top lane darius orta koridor irelia gibi karakterler oynarsan seni rahat bir şekilde rank atlatabilir dostum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
tek bir heroda yoğunlaşmak üzerine 2 3 çarda çok iyi olmaya çalış

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
oyun blgiisi olmadan sc kullanamazsın adam akıllı discordunu at beraber oynarız.

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Eğer oyun bilgin yoksa maalesef seni script kurtarmaz. Sadece belli bir yere kadar kurtarır, sonrasında daha fazla ilerleyemezsin. Öncelikle oyun mekaniklerini kavraman gerekli.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Oyunu iyice öğrenmen gerek. YouTube'de oynanış videoları izle kendini geliştir. Kendine oyuna hakim bir arkadaş edinip sana oyunda tavsiyeler vermesini isteyebilirsin. Oyunda nerde ne yapacağını, karşı takıma göre ne itemler çıkacağını iyice öğrenmelisin. Sana diğer tavsiyem şudur ki kendine bir koridor belirle ve hakim olduğun bir şampiyon belirle onları oynamaya devam et. Oyunu iyice öğrendikten sonra script kullanabilirsin. İyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kanka video izleyerek öğrenebilirsin sana kolay gelsin diyorum

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
reis bronz falan basit silver 1 de biraz takılırsın tekrardan sonra gold 2 ye kadar yine basit ayaklarımla bile alırım herkesi sc siz oynuyorum bu arada ama gold 2 de bir kaldım yani 3 kere 80 lp den düştüm xd

i am better
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kendine bir ya da birden fazla eküri bul beraber oyun oynayabilecegin. main şampiyonun olsun ve onunla oyna hep. gerisi pratik ve oyun bilgisi hocam

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
öğretici videolar izleyerek başla kendine uygun gelen hoşuna giden bi karakter belirle zamanla hepsine alışıyosun zaten

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
İstersen gel ben sana yardımcı olayım benim bol vaktim var

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
video izleyerek başarılı ola bilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...