oynayış önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
dostum script sana sadece mekanik kazandırır oyun bilgin yoksa o ranktan yukarısını yine fazla göremezsin silvere çıkarsın en max o da
youtubeden profesyonel oyuncuların maç analizlerini izleyebilirsin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu kanaldan çerez abimin anewliz videolarını izleyerek oyun bilgini geliştirebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
dostum script sana sadece mekanik kazandırır oyun bilgin yoksa o ranktan yukarısını yine fazla göremezsin silvere çıkarsın en max o da
youtubeden profesyonel oyuncuların maç analizlerini izleyebilirsin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu kanaldan çerez abimin anewliz videolarını izleyerek oyun bilgini geliştirebilirsin
dostum oyun bilgimin yeterince olduğunu düşünüyorum zaten ki lynx ide habire izliyorum.ben lanemi kazanırım hep sonra itip arkadaşlarıma yardım ederim onlara kazandırmaya kastırmaya çalışıtırım gerektiği zaman ayrık iterim gerektiği zaman tf de kendimi feda edip oyun kazandırırım.ama gelen aptal takımlar yüzünden 3 oyun kazansam 6 oyun kaybediyorum.
Post automatically merged:

Gerci tr serverindeysen oyun bilgin olsa da zor oluyo
tr de aynı durumdaydım westte geçtim yine aynı durumdayım:(

İstersen gel ben sana yardımcı olayım benim bol vaktim var
dostum gerçekten çok iyi olur lol ismim küfürlü hafiften burda yazamam dc ekle sen oradan atayım lolhayatimolmus#7390

kendine bir ya da birden fazla eküri bul beraber oyun oynayabilecegin. main şampiyonun olsun ve onunla oyna hep. gerisi pratik ve oyun bilgisi hocam
aslında duom olduğu zaman yargı dağıtıyorum çünkü duom aptal olmuyor yada hemen satmıyor oyunu.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
dostum ben oyunu hiç oynamamıştım bile ama senelerdir videosunu izliyordum youtuberlardan oyunu harbiden bilen insanlardan örnek olarak (Apophis.Valiant.Elajya)gibi veya daha niceleri oyunu öğrendim şuanda plat elodayım mesela birazda antrenman yap oyun öncesinde

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
son seçime kalmayı başarıp karşı tarafı counterlayabilecek ve taşıma potansiyeli olan şampiyonlarla oynayıp harita ve oyunu dikkatlice takip etmeni öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
youtubeda hero rehberleri var kendine bi hero seç o rehberleri izle sonra pratik yaparak öğren

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
oyunu öğrenmek istiyosan çok video izlemen lazım fena fark ediyor

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
1 ay lol de kendini gelişdir sorna bir bakıcan ben usta oldum ya dicen

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
dostum yeni yamaya bakarak hangi şampiyonun güçlendiğini öğrendikten sonra sana uyan şampiyonu oynamanı tavsiye ederim ama bronz gibi elodan çıkmak istiyosan oyunu senin taşıman gerekir metaya ayak uydur yeter ya da aatrox al çık mis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...