Oyun açılmıyor [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece Imakandi
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
dostlar çocukken starsky and hutch oyununu oynardım ve yine indirip oynamaya karar verdim fakat oyunu açamıyorum uyumluluk modlarını denedim yönetici çalıştırdım fakat açılmıyor exe ye tıklıyorum siyah ekran gelip kapanıyor bir yardımınız bir fikriniz var mı acaba şimdiden teşekkürler.

bykilickaya
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
muhtemelen oyun doyanda eksik var dll doyalarını kontrol et veya görev yöneticisinden programın açık bırakıp tekrarlamaya çalıştığı bişey var mı diye kontrol et bi hikmet gardaşım

Sadece Imakandi
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
muhtemelen oyun doyanda eksik var dll doyalarını kontrol et veya görev yöneticisinden programın açık bırakıp tekrarlamaya çalıştığı bişey var mı diye kontrol et bi hikmet gardaşım
maalesef ne dosya eksik nede görev yöneticisinde herhangi biz iz yok

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Oyun cok eski ise isletim sistemini desteklemiyor ya da eskiden max payne oyunundaki ses dosyaları wav dı mp3 degildi yani eski teknoloji ve yazilimlar simdi kullandigin pek cok seyde farklılık gosteriyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
oyunu windows 10 isen windows 7 ile çalıştır ya da xp ile dene öyle desteklemiyor olabilir

bykilickaya
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
işletim sistemin yeni ise oyun eski olduğu için de kabul etmiyor olabilir güncelleme atmamışlardır

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim oyun gereksimleri duşuk senın kulandıgın pc yuksek performanslı ise onunla alakalı olabılecegını duşunuyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...