Onaylı Üye
dostum tamamen kendi beyninde halletmen gereken bişey bu o zaman silmek formatlamak işe yaramıyorsa iradeni yenmen gerekiyor
2'nizede yanıtlarınız için teşekkürler, fakat biraz daha açabilirmisiniz acaba?Kanka sana ne yarar biliyor musun. Spor yapmak. Ben de senin gibiydim fakat şuan ki halimi görsen şaşırırsın
Hayır kanka ağırlık kaldırmaktan bahsediyorum reklam olarak görülmesin lütfen ama instagram adresim burada sana yardım ederim istersen oyunda oynarız her akşam sıkıntı yok ig.erenalpgüven
mesela planlar yapabilirsin küçük çaplı başlangıçta yarın uyanınca 1 saat boyunca kitap okuyacağım veya yarım saat gibi ve bunu her gün düzenli yapman gerekiyor pes etmeden bi süre sonra planları büyüterek o şekilde adapte olacaksın
Normal değil mi acaba yaşından bahsetmemişBunu da anlıyorum, ders çalışmak istiyorum ve sadece oynamayı düşünüyorum hahahahahah
aynen bende o şekil ama bunu gerçekten sigara bağımlılığı haline getirenler varbenim yaşım 43 ve halen oyun oynuyorum ama sadece hafta sonları aslında zamanım olsa hafta içide oynarım ama fazla bağımlı deyilim maksat kafamı boşaltmak
benim yaşım 43 ve halen oyun oynuyorum ama sadece hafta sonları aslında zamanım olsa hafta içide oynarım ama fazla bağımlı deyilim maksat kafamı boşaltmak
aynen bende o şekil ama bunu gerçekten sigara bağımlılığı haline getirenler var
evleneceksin ve biraz düzene girecek.tamamen bırakmana gerek yok belli saatlerde günlerde oynayan ekip bulacaksın iş çözülecek
hocam bende senle aynı durumdayım nerdeyse evden çıkmıyorum oyun oynuyorum acıkıyorum sonra yerim diye oyuna devam ediyorum. Akıl vermek gibi olmasın ama spor,manita,arkadaş ve minumum aktivite yapabileceğin biri yoksa çok zor bırakılmıyor. Gezmek dolaşmak yürüyüş gibi şeyler yaparak bağımlılıktan kurtululabilir fakat bu seferde üşengeçlik oluyor yani kısacasızorrr.
Yorumlarınız için teşekkürler dostlar.sabah 6 da uyanıp sahil yürüyüşü yap... bir kaç hafta bunu tekrarla.. faydasını göreceksin
Durumumum ciddiyetini anlaman bakımından şöyle söyüyeyim oruç zamanı olunca zaten yemekte yemiyoruz ya 4 saat uyku uyuyup geri kalan bütün zamanlarımda : "LoL, Valorant, CS:GO, PUBG, PUBG Mobile vs vs" Her çeşit oyunu oynuyordum şimdi o kadar olmasada hayatımı mahfetmeye yetiyor. Ramazan geldiğinde tekrar böyle olmaktan korkuyorumSabah 7'de kalkıp akşam 10'a kadar aralıksız lol atan biriydim. Bu sorunumu yaşım geçtikçe kendiliğinden çözüldüğünü farkettim. Ekstra bir şey yapmama gerek kalmadı.
hayatına biri çıkar düzelir hocam sen içini ferah tut olmadı imana yönel o zaten içini ferahlatır. ALLAH yardımcın olsun.Yorumlarınız için teşekkürler dostlar.
Benim bağımlılığım ot bağımlılığı kadar olmuş durumda malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?