Oyun bağımlısı olup olmadığınızı öğrenin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Yine şirket tarafından düzenlenen katılımcı anketinin bir kısmıysa şu şekilde. Siz de bu anketi cevaplandırarak oyun bağımlısı olup, olmadığınıza dair bir sonuca ulaşabilirsiniz.[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]
oyun-bagimlisi-olup-olmadiginizi-ogrenin-2.jpg
[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Bir video oyununu kesintisiz oynadığınız en uzun süre nedir?
[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]A- En fazla 2 saat
B - 2-5 saat
C -5 saatten fazla
[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Günde ortalama ne kadar süreyi oyuna harcıyorsunuz?[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]A- En fazla 2 saat
B - 2-5 saat
C - 5 saatten fazla
[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Güvenlik yazılımının bilgisayarınızı yavaşlattığını düşünürseniz kapatır mısınız?[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]A - Hayır, oyun için güvenlikten ödün vermem
B -Oyuna bağlı
C -Kesinlikle, önce oyun, sonra güvenlik
[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]A’lar çok: Hafif Oyuncu[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Bazı oyunları oynamaktan hoşlanıyorsunuz ama bir süre sona sıkılıyorsunuz.[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]B’ler çok: Ortalama Oyuncu[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Güzel bir oyun seansına hayır demezsiniz fakat ne zaman bırakacağınızı biliyorsunuz.[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]C’ler çok: Oyunkolik[/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Oyun ile aranıza asla hiçbir şey giremez. Gerçek dünyada ne olduğu umurunuzda olmadan saatlerce sandalyeye yapışık oyun oynayabilirsiniz.[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]ALINTIDIR[/FONT]

Nothing special tbh...
Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
C Şıkkı Tarzımız,Farzımız :D

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
C’ler çok: Oyunkolik
Oyun ile aranıza asla hiçbir şey giremez. Gerçek dünyada ne olduğu umurunuzda olmadan saatlerce sandalyeye yapışık oyun oynayabilirsiniz.
c ŞIKKI :d

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
B çıktım normal de c de bilgisayar izin vermiyor şöyle outlast gibi oyunaları kaldırmıyor 128 mb ekran akrtım var ekran kartıda deil intel in ramından alıyom

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
C şıkkıyım sebebi bilgisayarımla evlendim ben :D cocugumuz olcak :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...