oyun bilgimi nasıl geliştiririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
koridor yönetimi en önemlisi onu bilmiyorsan öğren derim :)

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yüksek eloda oynayan yayıncıları izle çabuk öğrenirsin yazarak akılda kalmaz

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
pro oyuncuları izlemek baya yararlı oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yüksek elo videoları izleyebilirsin ve ne kadar çok oynarsan o kadar gelişir oyun bilgin

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bence lolü bırakmalısın bence (6k saat var )

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hangi karakteri oynucaksan onu oynayan youtuberler oluyo onlar anlatiyo detaylı bi sekilde ben öyle öğrendim

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
oncelikle dostum en onemlisi, hangi koridoru oynuyorsan o koridorda oynayanan her karakteri cok iyi taniman lazim, onun disinda lane kontrolu, objektifler icin profesyonel maclari izleyebilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bunu oynadıkça veya izledikçe öğrenirsin. Mesela bir karakter oynuyorsun, karşındaki adam koridoru kazandı ve birkaç maç sonra aynı match up'ı tekrardan gördün. Bu sefer neye dikkat edeceğini daha iyi bilirsin. Mikro ve Makro olarak ikiye ayrılır bunlar; makro daha çok genel oyun bilgisidir, mikro isi karakterle alakalıdır. Makro'yu her maç geliştirme şansın vardır ama Mikro sadece karakteri bulunduğu oyunlarda geliştirebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Oynuycağın koridora kesin bir karar vermelisin, otomatik doldurma gelebilir diye 2 koridor'u tercih edebilirsin, Mid oynuyorsan ve cidden iyi oynadığını düşündüğün karakter varsa onun profesyonellerinin videolarını izleyip kendini geliştirmelisin ve oynadığın oyunlarda karşına gelip seni ezen karakterlerinde videolarını izleyip onu nasıl ct'liyceğin konusunda kendini geliştirmelisin, en önemliside bana bile bazen oluyor hata olduğunu düşündüğün fightlara özellikle oyunun ilerleyen dakikalarında sırf takımın girdi diye girip maçı satma :D

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Daha fazla canlı yayın izleyin ve daha fazla oyun izleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...