Oyun Çevirisi Yapmak İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar başlıktan da anlayabileceğiniz gibi oyun yamaları yapmak istiyorum ama kimse bana yardımcı olmuyor. Tools ve programlama gibi şeyleri pek bilmiyorum ama gene de çeviri yapmak istiyorum bu sitede ki arkadaşlar bana yardımcı olabilirlerse ve destek verirlerse çok iyi olur.

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
İlk önce oyunun dil dosyasını açman lazım. Dil dosyasını açmak biraz zor. Bir tane oyuna çeviri yapmak istiyordum ama dil dosyasını açamadığım için yapamamıştım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bir çok ekibin çevirip ya tamamlayamadıkları ya da yayınlamadıkları mgs5: pp gibi oyunlar yada monster hunter world isimli oyun gibi oyunlardan başlamak isterim. Bu iki oyunu gözüme kestirdim çünkü hiçbir ekip bu oyunlara yanaşmıyor.
Post automatically merged:

İlk önce oyunun dil dosyasını açman lazım. Dil dosyasını açmak biraz zor. Bir tane oyuna çeviri yapmak istiyordum ama dil dosyasını açamadığım için yapamamıştım
Aynen dostum bende bu sorundan dolayı muzdaribim işte eğer açabilirsem çevirileri yapacağım

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bir oyunu tek başına asla çeviremezsin animusprojesi.com sitesinde çevirmen alımları var oraya bakabilirsin.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bir oyunu tek başına asla çeviremezsin animusprojesi.com sitesinde çevirmen alımları var oraya bakabilirsin.
neden tek başıma çeviremeyecekmişim güzel kardeşim bir sürü bağımsız çevirmen var piyasada ben sadece programlama ve metinleri açmayı bilmiyorum onları da halledebilsem çoktan çevirmeye başlamıştım bu oyunları

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hangi oyun olduğuna bağlı her oyunun ses dosyası farklı değişir

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
oyuna bağlı olarak değişir basit bir oyun için önce yazı dosyalarını tek tek açıp değiştirmen gerekli sonrada ses doayalarını tabi kimi oyunlar dosyaları .exe içerisine yerleştiriyor onlarda biraz bilgin olması lazım exe yi açıp değiştirmeni yaparsın fakat kodlar onu algılayamazsa o dosyaları tanıtman gerekli

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
oyuna bağlı olarak değişir basit bir oyun için önce yazı dosyalarını tek tek açıp değiştirmen gerekli sonrada ses doayalarını tabi kimi oyunlar dosyaları .exe içerisine yerleştiriyor onlarda biraz bilgin olması lazım exe yi açıp değiştirmeni yaparsın fakat kodlar onu algılayamazsa o dosyaları tanıtman gerekli
İşte dostum bende bunun için buraya konu açıyorum bunları yapmayı bilmiyorum eğer yapmayı bilen ve bana yardımcı olmak isteyen varsa seve seve bu oyunları çeviririm

Üye
6 HİZMET YILI
Çeviriden kasıt alt yazı gibi mi? Yoksa oyun içerisindeki seslendirmeler dahil mi?

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
İşte dostum bende bunun için buraya konu açıyorum bunları yapmayı bilmiyorum eğer yapmayı bilen ve bana yardımcı olmak isteyen varsa seve seve bu oyunları çeviririm
oyun bende yüklü olmadığı için hangi dosyaları değiştireceğin hakkında net bilgi veremem ama oyun klasörlerinde language benzeri dosyalar varsa onlara bakabilirsin
o dosyalar yoksa iş birazdaha zorlaşır

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bu bir ekip işi. Tek başına uzun bir zaman alır. Ekipler bile başladıklarında bitirmeleri 1-2 ay kadar sürüyor.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bir çeviri icin oyun ceviri ekibine ihtiyaç var dostum
Oyun çeviri sitesi bu konuda alım yapıyor diye biliyorum sesi ve diksiyonu düzgün olan kişilere dostum bu iş için ekip gerek ve adamlar bu is için 6 ay hata düzeltmekle uğraşıyorlar

♦️❤❤❤♦️

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
kanka youtubeden örenebilirsin bi sürü açıklayıcı öretici video var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...