Onaylı Üye
Bir çok ekibin çevirip ya tamamlayamadıkları ya da yayınlamadıkları mgs5: pp gibi oyunlar yada monster hunter world isimli oyun gibi oyunlardan başlamak isterim. Bu iki oyunu gözüme kestirdim çünkü hiçbir ekip bu oyunlara yanaşmıyor.hangi oyun mesela?
Aynen dostum bende bu sorundan dolayı muzdaribim işte eğer açabilirsem çevirileri yapacağımİlk önce oyunun dil dosyasını açman lazım. Dil dosyasını açmak biraz zor. Bir tane oyuna çeviri yapmak istiyordum ama dil dosyasını açamadığım için yapamamıştım
neden tek başıma çeviremeyecekmişim güzel kardeşim bir sürü bağımsız çevirmen var piyasada ben sadece programlama ve metinleri açmayı bilmiyorum onları da halledebilsem çoktan çevirmeye başlamıştım bu oyunlarıBir oyunu tek başına asla çeviremezsin animusprojesi.com sitesinde çevirmen alımları var oraya bakabilirsin.
mgs5 pp ve monster hunter world oyunlarını çevirmek istiyorum dostum bu oyunlar hakkında bir bilgin var mı?Hangi oyun olduğuna bağlı her oyunun ses dosyası farklı değişir
İşte dostum bende bunun için buraya konu açıyorum bunları yapmayı bilmiyorum eğer yapmayı bilen ve bana yardımcı olmak isteyen varsa seve seve bu oyunları çeviririmoyuna bağlı olarak değişir basit bir oyun için önce yazı dosyalarını tek tek açıp değiştirmen gerekli sonrada ses doayalarını tabi kimi oyunlar dosyaları .exe içerisine yerleştiriyor onlarda biraz bilgin olması lazım exe yi açıp değiştirmeni yaparsın fakat kodlar onu algılayamazsa o dosyaları tanıtman gerekli
sadece ingilizce altyazılı olan metinleri türkçeye çevirmek istiyorum dostum ses dosyalarını açabilsem bile nasıl seslendirebilirim kiÇeviriden kasıt alt yazı gibi mi? Yoksa oyun içerisindeki seslendirmeler dahil mi?
oyun bende yüklü olmadığı için hangi dosyaları değiştireceğin hakkında net bilgi veremem ama oyun klasörlerinde language benzeri dosyalar varsa onlara bakabilirsinİşte dostum bende bunun için buraya konu açıyorum bunları yapmayı bilmiyorum eğer yapmayı bilen ve bana yardımcı olmak isteyen varsa seve seve bu oyunları çeviririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?