Oyun donunca pc yi kapatmadan nasıl kapatılır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
selamunaleyküm arkadaşlar.
Tam ekran oyunda pointer ararken sıkça yaşadığım bir sorun var. oyun donuyor, pc kitleniyor ve hiç bir şekilde kapatılamıyor, görev yöneticisi vs. hiç bir şey açılamıyor çünkü açmak istediğim herşey oyun ekranının altında kalıyor. tuş kombinasyonları, bat oluşturma vb. hiç bir işlem işe yaramıyor. mecburen oturumu kapat-aç yapıyorum. bu hem pc ye zarar verir hemde kaydetmediğim herşeyi yeniden aramak zorunda kalıyorum.
Vb. nette bir kodlama yaparak ve tuş atayarak bu sıkıntıdan kurtulabilirmiyim, bu işe yarayacak bir kod varmı. teşekkürler

hello word
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
göreve yönetiçisini aç yok ; ctrl+alt+delte..

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Görev yöneticisini açtığın ekranda bilgisayarı kapat. Bilgisayar kapanırken sürekli esc bas kendini masaüstünde bulursun :D

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
eğer ctrl + alt + del kombinasyonu bile çalışmıyorsa fişi çekmekten başka çare yok :brainfree:

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
eğer windows 10 kullanıyorsan bunu dene
windows tuşu+alt
bu 2. bir masaüstüne geçir yaptırmanın kısa yolu

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
bazen öyle donuyorki pc kırsan bile kapanmıyor
aynen, bi çözüm lazım iyice canımı sıktı bu iş
Post automatically merged:

eğer windows 10 kullanıyorsan bunu dene
windows tuşu+alt
bu 2. bir masaüstüne geçir yaptırmanın kısa yolu
hepsini denedim, hatta level atlamaya çalışanlar gibi bütün tuşlara birden bastığım oldu, ama işe yarayacağını sanmıyorum dediğim gibi, hiç bir şeye erişemiyorum. farklı bir yöntem lazım ve kodlama lazım. pc yi direk kapatan kodlar vardı onları bir deniyim

eğer ctrl + alt + del kombinasyonu bile çalışmıyorsa fişi çekmekten başka çare yok :brainfree:
bun işlemi yapınca görev yöneticisine tıklıyabiliyorum ama yine altta kaldığı için işlem yapamıyorum

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
aynen, bi çözüm lazım iyice canımı sıktı bu iş

hepsini denedim, hatta level atlamaya çalışanlar gibi bütün tuşlara birden bastığım oldu, ama işe yarayacağını sanmıyorum dediğim gibi, hiç bir şeye erişemiyorum. farklı bir yöntem lazım ve kodlama lazım. pc yi direk kapatan kodlar vardı onları bir deniyim

bun işlemi yapınca görev yöneticisine tıklıyabiliyorum ama yine altta kaldığı için işlem yapamıyorum
arkadaşın dediği gibi oyunu 2. masaüstüne atarsan 1. masaüstü üzerinden görev yöneticisi ile kapatabilirsin

Üye
7 HİZMET YILI
ben o sorunu biliyorum eski bilgisayarımdan berbat bir şey daha çözümünü bulamadım alt tab atsan görev yöneticisini açsan dahi çözüm bulamıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...