Onaylı Üye
LoL oynuyorum ve her maç istisnasız en az 5-6 kez oyunum donuyor bu sebepten dolayı fight veya maç kaybediyorum çözümünü bilen var mı
kanka fpsim ortalama ayarlarda 100-120 arası masaüstü aşırı da ısınmıyorFPS in kaç ? bunu öğrenmem lazım bilgisayarın dizüstü mü yoksa masaüstü mü çabuk ısınıyor mu ? veya aşırı ısınmadan olabilir
hmm öyleyse bir tam onarım başlat o yetmezse hextech repair tool diye bir şey var google a yaz indir o detaylı onarım yapıyor bir denekanka fpsim ortalama ayarlarda 100-120 arası masaüstü aşırı da ısınmıyor
sorunun benden kaynaklı olduğunu da düşünmüyorum arkadaşımla oynarken aynı anda donuyor oyun 2mizde de aynı sorun var
kanka yaptım zaten ama hiçbir faydası yok hala donuyorhmm öyleyse bir tam onarım başlat o yetmezse hextech repair tool diye bir şey var google a yaz indir o detaylı onarım yapıyor bir dene
o halde dostum yapıcağın tek şey pc formatlamak ve düzelicek bnde öyle düzelmişti geçmiş olsun yine youtube da baktakanka yaptım zaten ama hiçbir faydası yok hala donuyor
denerim teşekkürlero halde dostum yapıcağın tek şey pc formatlamak ve düzelicek bnde öyle düzelmişti geçmiş olsun yine youtube da bakta
tabi ki de rica ederim sorun devam ederse bana yazmaktan çekinmedenerim teşekkürler