When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
Merhabalar Bilgisayarım oyun oynarken genelde league of legends aram mapında şarj aletini görmüyor , şarjı azalıyor , ekran ışığı sönüyor ve saniyeler sonra bilgisayar kendini hazırda beklete alıyor 2018'de skyrim oynarken oluşmuştu bu olay oyunun içerisinde ekran sönüp gökyüzü hızlandıktan sonra fps dropları yiyip laptop kendini hazırda beklete alıyordu. Laptopun formatını kendim yapıyorum ,hard diskini ve ekranını değiştirdim,şarj soketini değiştirdim macunlarını yeni değiştirdim ,aylık temizliğini yapıyorum,5 şarj aleti eskittim 4'ü sanayi tipi 5. en sonunda mağazadan 200 tl harcayıp sağlam bir şarj aleti aldım , 4 laptop bataryası değiştirdim skyrim oynarken ki orjinal olanıydı diğer 4'ü sanayi tipi 750 GB Harddiskim skyrim oynadığım dönemler Bad Sector hatası veriyordu ve hardiskimi yeni değiştirdim. Güç ayarlarından işlemciyi %95 e kadar kısmak zorunda kalıyorum kapanmaması için ve bi hayli performans düşüklüğü yaşıyorum -laptop bataryası yokken'de aynı problemleri yaşıyorum ama laptop bataryası yokken pc elektrik kesilir gibi kapanıyor direkt laptobumu çoğu teste soktum hepsi battery treshold vs. hatalar gösterdi loglarda