Denedim Herseyi 2 gündür arastırıyorum olmadı napmam gerek yaalt+enter tuşlarını kullanarak tam ekrandan çıkıp tekrar gir
imkanı yok diger oyunlarda oluyor tek pubgda böyle yapıorfare ile alakalı kardeş o farene bak
nvidia ekran kartı kullanıyorsan Nvidia Geforce Experience programına gir ardından ayarlara gir oyun içi yer paylaşımını kapat yeniden başlat sistemi oyunu yönetici olarak çalıştır deneDenedim Herseyi 2 gündür arastırıyorum olmadı napmam gerek ya
imkanı yok diger oyunlarda oluyor tek pubgda böyle yapıor
yaptım çok yaptım herseyi denedim olmuyorek olarak görev yöneticisinden oyunun önceliğini yüksek zamanda olarak ayarla
Denedim Onu Kapatmayı Ama simdi yeniden baslatıp denicem tekrardannvidia ekran kartı kullanıyorsan Nvidia Geforce Experience programına gir ardından ayarlara gir oyun içi yer paylaşımını kapat yeniden başlat sistemi oyunu yönetici olarak çalıştır dene
arka planda çalışan uygulama yüzünden de olabilir görev yöneticisinden sistem uygulaması olmayan herşeyi kapatıp dene birdeyaptım çok yaptım herseyi denedim olmuyor
Denedim Onu Kapatmayı Ama simdi yeniden baslatıp denicem tekrardan
Evet Cok Denedim Mlsf OlmadıEkran Boyutunda Oynamalar Yapmayı Denedin Mi Hiç ?
Simdi denicem insallah olurarka planda çalışan uygulama yüzünden de olabilir görev yöneticisinden sistem uygulaması olmayan herşeyi kapatıp dene birde
Dedigin Herseyi yaptım malesef olmadıalt+enter tuşlarını kullanarak tam ekrandan çıkıp tekrar gir
dosya bütünlüğünü doğrula en kötü sil tekrar yükle ama benim düşüncem hala arka planda bir uygulama çalıştığı için mouse oyunun önüne çıktığı yönündeEvet Cok Denedim Mlsf Olmadı
Simdi denicem insallah olur
Dedigin Herseyi yaptım malesef olmadı![]()
Allah inandırsın 2 gündür belki 10 kere sildim yükledimdosya bütünlüğünü doğrula en kötü sil tekrar yükle ama benim düşüncem hala arka planda bir uygulama çalıştığı için mouse oyunun önüne çıktığı yönünde