Neredeyse 2 aydır üyeyim hiçbir sorun olmadı gönül rahatlığı ile kullanabilirsinizYouTube da birkaç video izledim de , işletim sistemine vs zararları olur demişlerdi. Çok teşekkür ederim tekrar
İndiriyim kankam o zaman sağolasınNeredeyse 2 aydır üyeyim hiçbir sorun olmadı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz
O iş de sadece metin2 de olurhile gerçek bir hile ise virüs falan değilse zarar vermez
Virüs programını kapatırsan hiçbir şekilde bu siteden indirdiğin bir hile asla bilgisayara zarar vermez.hile gerçek bir hile ise virüs falan değilse zarar vermez
Tekrar aktif edince hileyi engellemez mi yaniYükleyeceğin oyun hilesini seçtikten sonra Windows Defender'i kapatıp çalıştırırsan sorun olmaz.Burası tamamen güvenilir ve zararsızdır. İYİ FORUMLAR.
Aynen burada ki hileler zararsız ve güvenilirdir.Hiçbir şekilde bilgisayara bir virüs veya trojen içermez!.Tekrar aktif edince hileyi engellemez mi yani
Sağol kanka içim rahatladı vallaAynen burada ki hileler zararsız ve güvenilirdir.Hiçbir şekilde bilgisayara bir virüs veya trojen içermez!.
İçin rahat olsun zaten dostum.Burası en temiz hep temiz !Sağol kanka içim rahatladı valla