Oyun ıçı hıle gorunumu hakkında tartısma

Olsunmu

• Evet

Oy: 9 69.2%
  • Hayır

Oy: 2 15.4%
  • Bilmem

Oy: 2 15.4%

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Oyunda hile gorunumu beyaz ve guzel degıl gıbı benım gozumde eskısı gıbı olsa guzel olmazmı

fazla zıplama yer altına gırme duvardan gecme lerde eklenırse guzel olur bence

anket koydum oylayın

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
evet bastan berı bunu dıyorum arkadaşlarımız ban yıyoruz dıyolar ama sadece rostamı yıyosun pekı wolfta csgoda da yıyorsun onlara laf atmıyosunda ros a cok ozellık dıyınce ban dıyorsunuz kesınlıkle bu ozellıklerı getırmelıler

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
evet bastan berı bunu dıyorum arkadaşlarımız ban yıyoruz dıyolar ama sadece rostamı yıyosun pekı wolfta csgoda da yıyorsun onlara laf atmıyosunda ros a cok ozellık dıyınce ban dıyorsunuz kesınlıkle bu ozellıklerı getırmelıler
aynen kanka adamların hilesinde yer altına girme var hile açınca bile ölmüyor aku veledleri

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
aynen kanka adamların hilesinde yer altına girme var hile açınca bile ölmüyor aku veledleri
evet yabancıların hılesınde hala bu ozellıkler var ama memory :( mlsf kaldırdı yabancıdan ındırelım dıyoruz guvenemıyoruz ruscamızda yok napacaz

I'll be fine ♥
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
"yanlış anlama"

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
o kadar çok şey oluncada oyunun boku çıkıyor abi. Bugün amerika servırında telekilli herife rast geldim adam molotofla adam öldürüyor taşşak geçe geçe zevki kalmıyor onunda.

Üye
8 HİZMET YILI
yok bro onlar gelince ban riski artıyor ve genellikle ban yiyiyorsu ndire kbunlar yeterli bence bir şey lazım trigger bot lazım

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
yok bro onlar gelince ban riski artıyor ve genellikle ban yiyiyorsu ndire kbunlar yeterli bence bir şey lazım trigger bot lazım
yaw canım arkadaşım wolftü bilmem ne dıger oyunlar csgo flan fılan hayvan gıbı hack açıp ban yıyorsunuzda tek ıstedıgımız oynadığımız ros a nıye bulasıyonuz yaw bıktım kardeşim anlatmaktan her oyunda ban yıyoruz yenı hesap acıyoruz ztn neyın derdine gırdınızde bunlar gelse daha güzel olur kardeşim ban her oyunda yıyoruz ozaman wolftü 6.1 kullanma efendime soleyım csgo tbe de kullanma olurmu

Üye
8 HİZMET YILI
yaw canım arkadaşım wolftü bilmem ne dıger oyunlar csgo flan fılan hayvan gıbı hack açıp ban yıyorsunuzda tek ıstedıgımız oynadığımız ros a nıye bulasıyonuz yaw bıktım kardeşim anlatmaktan her oyunda ban yıyoruz yenı hesap acıyoruz ztn neyın derdine gırdınızde bunlar gelse daha güzel olur kardeşim ban her oyunda yıyoruz ozaman wolftü 6.1 kullanma efendime soleyım csgo tbe de kullanma olurmu
bu ros tai hileyi 2 haftadır kullanıyorum ve ban yemedim hesap en üst rank ta grandmaster da daha fazla hileye gerek yok bunlar yeterli . dword kalmalı veya yeni başlık adında o hileler eklenmeli bu sade hile kalmalı ban yemiyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...