Merhabalar.
Notebook'umda Windows 7 ve Windows 10 kullanırken oyunlarda Dikey Senkronizasyon optimizasyon sıkıntısı olduğu için sadece Windows 8.1 kurmak istiyorum. Hangi sürümünü önerirsiniz ?
Bir de Windows Embedded 8.1 Industry Pro diye bir sürüm ile karşılaştım nedir ne değildir bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Indstury pro gibi sürümler kullanıcılar için uygun değildir adındanda anlaşılacağı gibi endüstriyel kullanıma uygun gereksiz yük bindirirsiniz 8.1 Home tercih edin isime takılmayın windowsun sitesinden orjinal 8.1 indirip kurun ardından aşşağıda verdiğim konu vasıtasıyla ücretsiz sınırsız etkinleştirme yapın
asla rastgele internet sitelerinden forumlardan edindiğiniz isolarla formatlama yapmayınız
Bak kızdım işte size diyorum ki windows 10 sıkıntılı benim bilgisayarımda siz hala mesaj yazmış olmak için windows 10 candır iyidir diyosunuz biliyorum ben de windows 10 un ne olduğunu sizden 8.1 konusunda yardım istiyorum.
Bak kızdım işte size diyorum ki windows 10 sıkıntılı benim bilgisayarımda siz hala mesaj yazmış olmak için windows 10 candır iyidir diyosunuz biliyorum ben de windows 10 un ne olduğunu sizden 8.1 konusunda yardım istiyorum.
Reis sanıyorsam win 8 vb oyun için değildi ben çevremden öyle duymuştum win 7 yüklü bende format attırmaya gittigimde 8 istemiştim o oyun için değil demişti win 7 pro devam ediyorum
Merhabalar.
Notebook'umda Windows 7 ve Windows 10 kullanırken oyunlarda Dikey Senkronizasyon optimizasyon sıkıntısı olduğu için sadece Windows 8.1 kurmak istiyorum. Hangi sürümünü önerirsiniz ?
Bir de Windows Embedded 8.1 Industry Pro diye bir sürüm ile karşılaştım nedir ne değildir bilen varsa yardımcı olabilir mi?