Oyun İçin Hile Kodlama Yardımm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
arkadaşlar ben wallhack hile kodlamak istiyorum fakat oyunda nasıl wall hack kodunu bulcağımı ve onu koda nasıl dönüştüreceğimi bilmiyorum c#
biliyorum bilgisi veya bir kaynak olan atarsa sevinirim

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Öncelikle WallHack kodu saçma bir yorum birazcık gülünç olur ve C# ile C++ ne alakası var 2'cisi her önüne gelen bir şey kodlamak istiyor bu emek verenlere ayıp oluyor eğer ki egonuzu tatmin etmek istiyorsanız copy paste yapabilirsiniz ancak diyorsanız ben öyle değil kendim yazcam o zaman önünüzde en az bi 6 ay var öğrenmek için :) iyi günler

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
hemen ay dur wh yapayım olmaz dostum önce emek! şimdi gelelim nasıl yapacağına önce google dan c++ veya hangi dilde yazmak istersen(önerim hile için cpp) onun öğretici videolarını izleyip tam kavrıyorsun sonra 2 3 ay boyunca game hacking konusuna azıcık hakim olman için onu da araştırıyorsun ve hazırsın :) ha yok ben uğraşamam diyorsan internette dolu source var. :)

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
hemen ay dur wh yapayım olmaz dostum önce emek! şimdi gelelim nasıl yapacağına önce google dan c++ veya hangi dilde yazmak istersen(önerim hile için cpp) onun öğretici videolarını izleyip tam kavrıyorsun sonra 2 3 ay boyunca game hacking konusuna azıcık hakim olman için onu da araştırıyorsun ve hazırsın :) ha yok ben uğraşamam diyorsan internette dolu source var. :)
Sen bilen birisin dediğim olayı anlayan birisin :) sizin gibiler olmasa diyebilceğim söz yok bunlara

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Öncelikle WallHack kodu saçma bir yorum birazcık gülünç olur ve C# ile C++ ne alakası var 2'cisi her önüne gelen bir şey kodlamak istiyor bu emek verenlere ayıp oluyor eğer ki egonuzu tatmin etmek istiyorsanız copy paste yapabilirsiniz ancak diyorsanız ben öyle değil kendim yazcam o zaman önünüzde en az bi 6 ay var öğrenmek için :) iyi günler
size zaten hemen şunu yapaccam demedim ve emek verenlere ne ayıbı size bir soru soruyoz kaynak varmı diye siz de uzatıp uzatıp konuşuyorsunuz tamam eyw

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Heryerde türk olduğumuzu belli etmeyelim artık :D Hile kelimesini unutun gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...