Oyun için masaüstü ya da laptop?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Elimde 4.nesil intel işlemci ve gtx850m grafik kartlı bir laptop var. Bunu güncellemek ve masaüstü pc toplamak istiyorum. Çünkü masaüstü pc zamanla upgrade edilebiliyor. Laptop alsan böyle bir seçeneğin olmuyor ve belli bir süre sonra upgrade etmek istediğine tonlarca para verdiğin laptobun yerine yenisini alman gerekiyor. Tabi yine tonlarca para vererek. Ancak sobalı bir evde otuyorum. Masasütü pcyi konumlandıracağım oda kışın soğuk olacak orada soğukta oyun oynamak zor olacak. Kaldıki laptobun taşınabilirlik rahatlığıda elinde yok. İkisi arasında gidip geliyorum. Sizler oyun oynarken hangisini tercih ediyorsunuz ve sebebi nedir?

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Hocam oyun için alıcaksan laptop alma

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
evet laptop'un taşıma özelliği var her yere kolayca götürebilirsin ama gerçekten sağlam bir oyuncuysan ve iyi bir oyuncu olmak istiyorsan kesinlikle masaüstünü öneriyorum çünkü monitör olsun ve hız olsun her şeyde daha önde ama diyorsan ki zevkine oynuyorum bütçen varsa laptop al iyi bir tane ama bütçem kısıtlı diyorsan masaüstü kesinlikle bende senin gibiydim laptop'u köye götürürüm şehir dışına çıktım mı oynarım falan filan ama gerçekten oynanmıyor özellikle csgo , pubg , r6 gibi oyunlar çünkü ekranı çok küçük :) iyi bir oyuncu olmak istiyorsan PC , zevkine oynuyorum diyorsan Laptop

Uzman Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Kesinlikle masaüstü.Isınma derdin yok ekran masaüstü gibi kısıtlı değil.Parça upgradelemek v.s çok daha iyi.Sadece taşıyamıyorsun ama zaten bir laptopun var o yüzden kesinlikle masaüstü öneririm.

Btw
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kesinlikle Masaüstü laptop konfor böyle lol tarzı üniversiteye gidiyorsan al sevgilinle netflixten dizi izliceksen felan ama oyun oynucaksan hard bir oyuncu gibi tabiki masaüstü

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam oyun için alıcaksan laptop alma
Neden laptop önermiyorsun?
Post automatically merged:

evet laptop'un taşıma özelliği var her yere kolayca götürebilirsin ama gerçekten sağlam bir oyuncuysan ve iyi bir oyuncu olmak istiyorsan kesinlikle masaüstünü öneriyorum çünkü monitör olsun ve hız olsun her şeyde daha önde ama diyorsan ki zevkine oynuyorum bütçen varsa laptop al iyi bir tane ama bütçem kısıtlı diyorsan masaüstü kesinlikle bende senin gibiydim laptop'u köye götürürüm şehir dışına çıktım mı oynarım falan filan ama gerçekten oynanmıyor özellikle csgo , pubg , r6 gibi oyunlar çünkü ekranı çok küçük :) iyi bir oyuncu olmak istiyorsan PC , zevkine oynuyorum diyorsan Laptop
Profesyonel oyuncu değilim zevkine oynuyorum. Böyle günümüde sürekli oyunla geçirmiyorum ama oynadığım zamanda alabileceğim en iyi performansı, kaliteyi almak isterim. O yüzden masaüstü daha sıcak geliyor.

Uzman Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Neden laptop önermiyorsun?

Profesyonel oyuncu değilim zevkine oynuyorum. Böyle günümüde sürekli oyunla geçirmiyorum ama oynadığım zamanda alabileceğim en iyi performansı, kaliteyi almak isterim. O yüzden masaüstü daha sıcak geliyor.
Isınma sorunu,parçalar eskidiğinde upgrade yapılmasının zor olması,ekranın küçük olması gibi birsürü - yönü var.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kesinlikle masaüstü.Isınma derdin yok ekran masaüstü gibi kısıtlı değil.Parça upgradelemek v.s çok daha iyi.Sadece taşıyamıyorsun ama zaten bir laptopun var o yüzden kesinlikle masaüstü öneririm.
Doğru dedin ısınma payını unutmuşum.

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Laptopun hep işçiler ve sırf bir yere götürmek için alındığını düşünürüm.
benim için işlevsiz ve gereksiz.
masaüstü tavsiye ederim daha ucuz ve performanslı.

Düşüyorum gökyüzüne tırmanayım derken
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
laptop alacaksan monster harici alma

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Isınma sorunu,parçalar eskidiğinde upgrade yapılmasının zor olması,ekranın küçük olması gibi birsürü - yönü var.
Eyvallah teşekkürler. Peki monitör olarak 24 inch mi 27 mi? Ben 27 diye düşünüyorum ama hiç kullanmadığım için büyük gelir mi 24 iyi midir karar ona da karar veremedim?

Laptopun hep işçiler ve sırf bir yere götürmek için alındığını düşünürüm.
benim için işlevsiz ve gereksiz.
masaüstü tavsiye ederim daha ucuz ve performanslı.
Uzun zamandır laptop kullandığım için masaüstüne karşı bir soğukluk oluşmuş demek ki bende

laptop alacaksan monster harici alma
Msi dan da mı öndedir monster?

Uzman Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Eyvallah teşekkürler. Peki monitör olarak 24 inch mi 27 mi? Ben 27 diye düşünüyorum ama hiç kullanmadığım için büyük gelir mi 24 iyi midir karar ona da karar veremedim?

Uzun zamandır laptop kullandığım için masaüstüne karşı bir soğukluk oluşmuş demek ki bende

Msi dan da mı öndedir monster?
fps oyunları oynuyorsan 27 inc tavsiye etmem.24 inc fps oyunlarında sınır diye biliyorum.24 inc candır :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Knk bilgisayarini tek oyun için kullanıyorsan masaüstü al ama başka tarzda işlerin olur sık evden dışarda vakit geciriyorsanda laptop al

LasTears
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Oyun için laptop alıcak ise upgrade leri istediğin gibi yapılabilen tek marka Monster var istediğin gibi uyuşan parçalar ile değiştireblirsin senin açından daha iyi olucaktır unutmaki Monster Laptoplar biraz uçuk fiyatlardan başlar. Bende de monster var ama herhangi bir ısınma problemim yok neden laptoplara ısınıyo diyolar anlamıyorum max sıcaklık 85'yi aşmıyor ki buda en iyi oyunda ultra ayarlarda

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Knk bilgisayarini tek oyun için kullanıyorsan masaüstü al ama başka tarzda işlerin olur sık evden dışarda vakit geciriyorsanda laptop al
Yok ya evden dışarda fazla işim olmuyor. Taşınabilirlik sadece evdeki ısınma sisteminden dolayı bir odadan öbür odaya. Bir de bazen araştırma yaparken yattığın yerden bir şeylere bakmak pratik oluyor. Laptop olarak bana sağladığı artılar bunlar.

Oyun için laptop alıcak ise upgrade leri istediğin gibi yapılabilen tek marka Monster var istediğin gibi uyuşan parçalar ile değiştireblirsin senin açından daha iyi olucaktır unutmaki Monster Laptoplar biraz uçuk fiyatlardan başlar. Bende de monster var ama herhangi bir ısınma problemim yok neden laptoplara ısınıyo diyolar anlamıyorum max sıcaklık 85'yi aşmıyor ki buda en iyi oyunda ultra ayarlarda
Peki bu upgradeler normalden daha yüksek fiyatta olmuyor değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...