Uzman Üye
ryzen daha iyi
aynen banada cogu ınsan aldıgın parcalar bırbırıne uyumlu olsun dıyor.onuda adam gıbı toplayan bırı bulmk lazımreis yakın zamanda ryzen 9 rtx 4070 128 gb ddr5 sistem topladım hem çizim programlarında hızlı hem oyunlarda çok iyi ama bizim bir hatamız anakartla uyumlu ramde oldu anakart alırken aldığın anakartın uyumlu ramlarini kullan amd işlemci gibi bizim gibi sonradan ekstra ram parası verme
o ıslemcı bıraz tuzludur.tabikide amd ryzen kanka ryzen 9 7900f güzel baya
hılesız hıc bır oyun oynamamRyzen Temel amacın oyun ise daha iyi ama sana tavsiyem hile yapıcaksan her oyunda intel daha iş görür. Tavsiyemi dinle Ben en yakın zamanda değiştiricem Intele geçicem
ya butcede onemlı ama i3 kesmez benıbütcede sorun yoksa intel ama daha ucuza daha yüksek performanslı bir amd islemci bulursan oda olur gunumuzda cok ucuza i3 islemicler var orta seviye oyunlar icin fena değil.
bazı kullanıcılar cok sıkayetcı dıye duydum normalde bende ryzen oyun ıcın bılıyorum amaRyzen hocam 1 senedir kullanıyorum hiç sorun yasamadim
bende oyun oynuyorum zaten valorant oynuyorum 750fps alıyorumaynen banada cogu ınsan aldıgın parcalar bırbırıne uyumlu olsun dıyor.onuda adam gıbı toplayan bırı bulmk lazım
o ıslemcı bıraz tuzludur.
hılesız hıc bır oyun oynamam
ya butcede onemlı ama i3 kesmez benı
bazı kullanıcılar cok sıkayetcı dıye duydum normalde bende ryzen oyun ıcın bılıyorum ama