Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiç öle bir şey yaşamadım ama bir Türk aklı aöısından belki yapmışssındır ama gene söliyim mouse kablosunu çıkar geri tak oda olmazsa mousede sıkıntı vardır
kral bnde tuş atama yerinde normal 720 p ye cektim düzeldi ondan oncede araştırmışitım gameloop sorunun farkında düzelticekmiş yani sen halledemesende yakın zamanda kendi düzelir
iyi geceler dostum aynı sorunu yaşıyordum oyunu kökten sildim (program data daki kalıntıları bile ) en baştan kurdum ve grafik ayarını akıcı yerine dengeli yapman lazım hatayı almaman için
oynuyorsa etrafa doğru optik okuyucu arizalanmis olabilir tikliyor sa click bozulmustur ha bir de bazi mause lar acik renkli masalarda sacmalaya biliyo mause ped kullanmani oneririm benim mause de hizli hareket ettirince yere bakiyo bir anda
Normal pc de kullanımda bunu yapmıyor sadece oyunda yapıyorsa mouse da bir sorun yoktur. Oyun mouse ayarlarını kontrol et yada eğer mouse yazılımında oyuna özgü tuş atamaları yaptıysan makro vs. Bu sebeplerden kaynaklıdır