Oyun klavyesi kirliliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyun oynayanların başına gelmiştir çoğunlukla bilgisayarda vakit geçirince ister istemez klavye kirleniyor klavyeyi bir açıyorsun saç,kıl,yemek artıkları gibi şeyler çıkıyor be bende bu çok sık oluyor pc karşısında yemek yememe rağmen toz kir gibi şeyler çok birikiyor ve klavyenin içine kaçıyor şuan R ve B tuşları çok zor çalışıyor böyle üstüne çok abanınca çalışıyor şu kirlenme olayını ve tuş basmama sorunu nasıl çözerim(lol oynadığım için çok gerekli tuşlar)

We are not doctors but we have many patients
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bende bi ara l tuşu böyle oldu tuşu söktüm temizledinm taktım

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Basmıyorsa tuşu temizle hatta hepsini temizle kirlenir elbet arada bir temizlik yaparsın

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
eğer klavyen benim ki gibi mekanik klavye ise klavye tuşlarını tek tek sök sıralama ile çıkar yerlerinden veya düz çıkar fotoğraflar dan baka baka geri tak yerlerine temizleme olayı da özel bir süpürge olur ismini bilmiyorum onun kasanın tozlarını temizlemekte kullanılıyor onu kullanıp nemli bezle silebilirsin ıslak olmasın yoksa tuşlar çalışmaz veya ledi söner başıma geldi 2 defa

LahmacunPower
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben red switch kullanıyorum 3 Haftada bir Tuşlarını çıkartıp bez ile silmeni öneriyorum tuşları çıkarmadan önceden Tuşların fotoğrafını çekmeyi unutma.

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
knk bütün tuşları sök temizle not defteri aç tuşlara basa basa yap kolay gelsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Çıkart Tuşları Bi bezle sil nasıl çıkartacağını bilmiyosan internet kafeci bilir

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Mekanik klavye ise tuşları parmağınla yada çay kaşığı ile sökebilirsin dostum genellikle tuşun altında bulunan swich le tuş arasına çok toz birikmesi olur bunu bez yada temizlik slimeları oluyor bunlarla temizlik yapabilirsin
Ben temizlik yapacağım zaman bir tornavida alıp dağıtıyorum temizleyip yeniden topluyorum.

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aynı sorun benim a tuşum için geçerliydi, bütün tuşları söküp bi güzel yıkadım, klavyenin taban kısmını da ıslak bir bez ile temizledim sorun sorunsuz çalışıyor.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arada süpürge makinesi ile temzle hiçbir kirlenme oluşmaz

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
11 yıldır aynı klavyeyi kullanıyorum tuş basmama sorunu yaşamadım.

TripleeW
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Klavye temizliği için özel jel kıvamında birşeyler satılıyor onları dene bence. Ben ilk bulduğumda alacağım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
klavyenin tüm tuşlarını sök. tuşları sabunlu suda yıka. klavyeyi bir bez ile ya da bir fırça ile iyice temizle. ayda 1 2 defa böyle yapıyorum. klavyem yeni alınmış gibi oluyor. kirlenmeye birşey yapamazsın. ne kadar dikkat etsende kirlenir.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hava üfleyen bir makine var adını tam hatırlamıyorum ama onla temizleyebilirsin varsa

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
tüm tuşları çıkarıp ilk başta tuşları sıcak suya yerleştir daha sonra klavyeyi süpürge ile temizle
Post automatically merged:

tüm tuşları çıkarıp ilk başta tuşları sıcak suya yerleştir daha sonra klavyeyi süpürge ile temizle

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Her gün düzenli olarak klavyeni kontrol etmeni tavsiye ediyorum ben de yeni klavye alınca fark ettim her gün pcden kalkınca bi el atıyorum temizliyorum öyle kalkıyorum

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bütün tuşları sök temizle not defteri aç tuşlara basa basa yap kolay gelsin...

je veux mourir
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
knkm masada yemek fln yeme yemek masasında ye iç sigaranı balkonda iç herşeyi yerinde yap birşey olmaz +1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...