Uzman Üye
Arkadaşlar, Apex Legends'i oynamak için oyun kolu aldım fakat beceremedim. Bilen biri yardım edebilir mi?
Moderatörün son düzenlenenleri:
ps4 oyun kolu aldım knknasıl bir oyun kolu aldın atarsan yardımcı oluruz
knk onu yükledim oyun ayarlarını yapamadımKollar için emulatorler var, bağlantıda sıkıntın varsa deneyebilirsin.
steamdan oynuyorum kolu ayarladım ama oyun ayarlarını yapamadım ps4 kolAldığınız oyun kolunun modelini vb söylerseniz yardımcı olmak isteyen arkadaşlar için işi kolaylaştırmış olursunuz. Bende orijinal PS5 ve XBox kolu var, ikisiylede bir problem yaşamadım. Oyunu steamden mi oynuyorsunuz yoksa epic gamesten mi ? Eğer epic gamesten oynuyorsanız steam versiyonunu denemenizde fayda var.
dc ekle shir.afk#2728 ogretiyimArkadaşlar, Apex Legends'i oynamak için oyun kolu aldım fakat beceremedim. Bilen biri yardım edebilir mi?
ps4 kolu knknasıl bir oyun kolu aldın atarsan yardımcı oluruz
Marka modeli nedir ?
knk 1000 tl orjianl ps 4 kolumarkası ne ucuza aldıysan normal bunlar
hangi model aldınArkadaşlar, Apex Legends'i oynamak için oyun kolu aldım fakat beceremedim. Bilen biri yardım edebilir mi?
Dualshock
ben x360x den oynuyorum mesela denedinizmi hiç o kolu bazı kollar uyum sağlamıyor male
knk oyun kolu çalışıyor ama oyun ayarlarını yapamadım oyunda çalışıyor fakat istegım gibi değilben x360x den oynuyorum mesela denedinizmi hiç o kolu bazı kollar uyum sağlamıyor malesef
ps4 orjinal kol aldım knk 1500 tlmarkası ne ucuza aldıysan normal bunlar
ps4 orjianal oyun koluOyun kolu aldım derken ps mi xbox mu
knk ps4 orjınal kolu oyun kolu çok iyi çalışıyor oyun ayarını yapamadımkanka marka model vb. söylersen yardımcı olma ihtimalimiz daha cok artar
Şu videodakileri yaptın mı brocum ?ps4 kolu knk
Post automatically merged:
Sony PS4 Dualshock 4 V2 Gamepad Yeni Nesil Kol
Post automatically merged:
knk 1000 tl orjianl ps 4 kolu
Şu videodakileri yaptın mı brocum ?
knk yaptımda yotubedki gibi aynı menu yazılar çıkmıyorkanka youtubeden özel ayarlamanalarına bak ona göre ayar cekersen daha stabil düzgün oynarsın