Oyun Konsol takası hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
bence xbox series s ps4den daha uzun gider kankam ps4 eskidi gibi yani bence takasa gerek bile yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bazılarınız belki önceki konudan beni hatırlamıştır. Maalesef ki Xbox Series S'imi iade edemedim. Onun yerine PS4 slim veya pro ile takas yapmayı planlıyorum ama çevremde kimsede PS4 yok ve takas için başka şehirlere gitmem gerekiyor. Kuytu bir ilçedeyim zaten. Sizce takas etmeye değer mi? Hayatımda hiç exclusive oyunları oynamadım. Ayrıca takas ederken ne yapılacağını bilmiyorum, bir yardım etseniz rica etsem.
Post automatically merged:

Not: Her parçadan iki tane bulunuyor konsolda. 2 kol,2 HDMI,2 güç adaptörü malum kollar pahalı para eder heralde.
Ne olur ne olmaz sen git konsolu yakından gör kırık veya parçası değişmiş olabilir

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
sakın öyle bir salaklık yapma. değmez çünkü ps4 pro için ikisini de kullandım aralarında dağlar kadar fark var. pişman olursun

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bazılarınız belki önceki konudan beni hatırlamıştır. Maalesef ki Xbox Series S'imi iade edemedim. Onun yerine PS4 slim veya pro ile takas yapmayı planlıyorum ama çevremde kimsede PS4 yok ve takas için başka şehirlere gitmem gerekiyor. Kuytu bir ilçedeyim zaten. Sizce takas etmeye değer mi? Hayatımda hiç exclusive oyunları oynamadım. Ayrıca takas ederken ne yapılacağını bilmiyorum, bir yardım etseniz rica etsem.
Post automatically merged:

Not: Her parçadan iki tane bulunuyor konsolda. 2 kol,2 HDMI,2 güç adaptörü malum kollar pahalı para eder heralde.
bildiğim kadarıyla xbox daki oyunlar ps oyunlarına gore daha ucuz o yuzden cok fazla kisi xbox tavsiye ediyor. ve xbox da iyi konsol arkadaslarımın coğu ps4 le eski oyunları oynuyolar ve fiyatlardan sikayet ediyorlar genede senin tercihin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sakın öyle bir salaklık yapma. değmez çünkü ps4 pro için ikisini de kullandım aralarında dağlar kadar fark var. pişman olursun
E ama hocam PS4 Exclusive oyunları oynamak istiyorum, xboxta ufkumu açan bir tane oyun yok. Parası falan önemli değil, ben bu cihazı oyun için alıyorum istediğim gibi oyunlar bulayım zamanımı karşılasın benim için sorun yok.

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
E ama hocam PS4 Exclusive oyunları oynamak istiyorum, xboxta ufkumu açan bir tane oyun yok. Parası falan önemli değil, ben bu cihazı oyun için alıyorum istediğim gibi oyunlar bulayım zamanımı karşılasın benim için sorun yok.
Oyun bakımından bakarsan tabi ki ps4 daha iyi fakat ben performans açasından dedim ps4 pro ile series s arasında ki farkı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...