Oyun Kurulu Olmadığı Halde Vac.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba Değerli MemoryHackers Forum Üyeleri Sizlere Vac Durumu Hakkında Birşeyler Soracağım Oyunum Kurulu Olmadığı Halde Vac Yedim

Bu Resimde 6 Gün Önce Vac Yediğim Görünüyor...

Ekran Alıntısı.PNG

Bu Resimde 25.01.2019 Tarihinde Son Oynadığım Yani Ogün Bilgisayar Bozulunca Bende Cumartesi Günü Yani 26.01. 2019 Tarihinde Bilgisayarı Yaptırdım Ama Sadece Steam Kurdum Cs Go Kurmadım.
Bu Konu Hakkında Bilgilerinize İhtiyacım Var Şimdiden Teşekkürler...
Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Reis Önceden Hile Kullandınmı Yada Bilgisayarında 3 . Program Varsa Yakalanmışındır Yada Vac Dalgası Olunca Olmuştur

Üye
7 HİZMET YILI
Geliştirici Banı yemiş olabilirsin yani Overwatch'tan.
Post automatically merged:

Reis Önceden Hile Kullandınmı Yada Bilgisayarında 3 . Program Varsa Yakalanmışındır Yada Vac Dalgası Olunca Olmuştur
Adam hile kullanmadığım halde demiyor ki, hile kullandın mı diye sormaya gerek yok bence :) 3. Parti yazılım olduğunu sanmıyorum, Csgo açık olması lazım, yani o an 3. parti yazılımı yakalarsa anında banlıyor. 3. parti yazılımı önceden farkedip sonra banlama gibi bir durum yok yani.

ez kurbane kune reş
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI

Adam hile kullanmadığım halde demiyor ki, hile kullandın mı diye sormaya gerek yok bence :) 3. Parti yazılım olduğunu sanmıyorum, Csgo açık olması lazım, yani o an 3. parti yazılımı yakalarsa anında banlıyor. 3. parti yazılımı önceden farkedip sonra banlama gibi bir durum yok yani.
katılıyorum

Efsane Üye
7 HİZMET YILI

Adam Hile Kullanmadım Demiyor Yalnız Önceden Owerwatch Düşmüşdür

Üye
7 HİZMET YILI
Burda çok ilginç bir durum var, 200 saatte overwatch'a düşmüşmüdür diye düşünürken, attığı fotoğraflardan "VAC tarafından kalıcı olarak yasaklanmıştır" yazısını gördüm, yani Overwatch değil, 3. Parti yazılımdan da değil, VAC... Hmm ne ola ki acaba?

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dostum muhtemelen daha önceden hile kullandığın sırada işlenen loglardan vac yemiş olabilirsin.
VAC sadece oyun açıkken değil ileriye [ve geriye] dönük de atılabiliyor diye hatırlıyorum.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
sByte kullandığınızı söylüyorsunuz, ister 3 yıl önce açmış olun ister dün açmış olun yakalandığınız anda ban yersiniz.
Ban dalgası gelirse ticket atarak açtırısın ancak bilgisayarında 3. parti yazılım bulunuyor vede csye etki ediyorsa ya da onu görüyorsa ban yersin.
VAC sadece bandan yersin, kaldırmanın mümkünatı yok maalesef sunucu tabanlı ban olarak geçiyor vede direkt hesaba atılıyor.
Eğerki herşeye rağmen hile olmadığını düşünüyorsan destek sistemine başvurki valve bu konuda çok hassas vede kibirli.
Birkerecik olsun hile açtım bir maç için birşey olmaz ancak aylar sonra ban yedim diyorsan soğuk su iç, geri dönüşü yok.

Bursalyy

B
Birisine verdiğin taktir açmış kullanmış olabilir aynısını yaşadım arkadaşım açmış ya da arkadaşların dediği gibi dalgadan.

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Çok yaşanıyor valve valve aynı şekilde benimde hesabım ban yedi csgodan yapıcak bir şey yok açılmaz vac ban isterse valve haksız olsun gene açılmıyor çünkü muattab yok karşında bulamıyorsun derdini anlatacak

Sabit fikir,sahibini hapseder.
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
aynısı bugün bana oldu 1 haftadır cs go'ya girmiyorum girdiğim anda ban mesajı geldi steam profilinde 0 gündür banlı yazıyor(hileyi daha açmamıştım)

Illumination
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
aynısı bugün bana oldu 1 haftadır cs go'ya girmiyorum girdiğim anda ban mesajı geldi steam profilinde 0 gündür banlı yazıyor(hileyi daha açmamıştım)

Hileyi açmasan bile dosyalarda değişiklik yaptıysa algılayabiliyor. Geçmiş olsun.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bana 1 yıl sonra ban atmışlardı. Hem oyun kurulu değildi, hemde en son 1 sene önce oynamıştım. Ve evet, hileyle oynamıştım. Ama ban atmaları 1 yıl sürdü :D

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI

yok o ana baglı deil şçle söleyem ben overwatch yedikten 5 gün sonra vac yedim üstüne

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI

pek bişey bilmediğin ortada vachammer dedikleri olay önceden belli bir hileyi farkedip valve serverlarında depoluyor o hıleyı kullanan oyuncu sayısı arttıkca daha sonradan hepsını bı anda banlıyor 1 gunde 500m kişin ban yemesi bundan dolayı 7-8 farklı hıleyı onceden spinbot kullanmadıkları surece banlamıyolar sonradan ban gunu geldıgınde hepsıne aynı gun ban atılıyor hatta banlamadan once nadir olsada csgo indirim yapıyolarlar oyuncuların yenı aldıgı hesaplarıda banlıyolar böyle cok daha para getirisi oluyor cunku valve'a

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Overwatch'a Çıkıp 1 Hafta İçerisinde Ban Yemişsindir Sistem Zaten Direk Ban Atmıyor Kimseye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...