Onaylı Üye
Adam hile kullanmadığım halde demiyor ki, hile kullandın mı diye sormaya gerek yok benceReis Önceden Hile Kullandınmı Yada Bilgisayarında 3 . Program Varsa Yakalanmışındır Yada Vac Dalgası Olunca Olmuştur
katılıyorumGeliştirici Banı yemiş olabilirsin yani Overwatch'tan.
Post automatically merged:
Adam hile kullanmadığım halde demiyor ki, hile kullandın mı diye sormaya gerek yok bence3. Parti yazılım olduğunu sanmıyorum, Csgo açık olması lazım, yani o an 3. parti yazılımı yakalarsa anında banlıyor. 3. parti yazılımı önceden farkedip sonra banlama gibi bir durum yok yani.
Reis Önceden Hile Kullandınmı Yada Bilgisayarında 3 . Program Varsa Yakalanmışındır Yada Vac Dalgası Olunca Olmuştur
Adam Hile Kullanmadım Demiyor Yalnız Önceden Owerwatch DüşmüşdürGeliştirici Banı yemiş olabilirsin yani Overwatch'tan.
Adam hile kullanmadığım halde demiyor ki, hile kullandın mı diye sormaya gerek yok bence3. Parti yazılım olduğunu sanmıyorum, Csgo açık olması lazım, yani o an 3. parti yazılımı yakalarsa anında banlıyor. 3. parti yazılımı önceden farkedip sonra banlama gibi bir durum yok yani.
Birisine verdiğin taktir açmış kullanmış olabilir aynısını yaşadım arkadaşım açmış ya da arkadaşların dediği gibi dalgadan.
aynısı bugün bana oldu 1 haftadır cs go'ya girmiyorum girdiğim anda ban mesajı geldi steam profilinde 0 gündür banlı yazıyor(hileyi daha açmamıştım)
aynısı bugün bana oldu 1 haftadır cs go'ya girmiyorum girdiğim anda ban mesajı geldi steam profilinde 0 gündür banlı yazıyor(hileyi daha açmamıştım)
yok o ana baglı deil şçle söleyem ben overwatch yedikten 5 gün sonra vac yedim üstüneGeliştirici Banı yemiş olabilirsin yani Overwatch'tan.
Geliştirici Banı yemiş olabilirsin yani Overwatch'tan.
hile var diye neden ban yesin ki, kullanması gerekmiyor mu? anticheat neden kişinin dosyalarını kurcalasınReis Önceden Hile Kullandınmı Yada Bilgisayarında 3 . Program Varsa Yakalanmışındır Yada Vac Dalgası Olunca Olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?