Onaylı Üye
hocam
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Tulpar T7paran varsa rx 550 paran yoksa monsterden fiyatına uygun bi fiyat perforans ürünü tercih edebilirsin.bütçe 15-30 arası çoğu oyunu açabilecek bir gaming laptop öneriniz var mı
önerecekseniz sebebiyle beraber önerin onun dışında yorum yapmayın lütfen
msi veya monster markalara bak çevrene sormadan alma derim ben laptop sevmediğim için nasıldır pek bilmiyorum performansı vesaire ama msi alan bi arkadaşım gram pişman olmadı bi bakınbütçe 15-30 arası çoğu oyunu açabilecek bir gaming laptop öneriniz var mı
MONSTER NOTE BOOK İ7 KRAL GİBİ PC DONMA KASMA 0bütçe 15-30 arası çoğu oyunu açabilecek bir gaming laptop öneriniz var mı
monster çok ısınıyor ve 1 yıl kullanımdan sonra çok yavaşlıyorMis gibi bir monster öneririm. Hem oyun konusunda zaten verdiği garantiyi biliyorsundur onun dışında program desen birçok programı zorlanmadan çalıştırıyor. Şıkta bir tasarımı var. Servis konusunda da çok iyiler. Bana gelen ürün hatalı geldi. Direk sıfırı ile değiştirdiler.
param olunca haber ederim :daynen öyle acaba gerçekten de iade ediyorlar mı merak etmişimdir tabi deneme fırsatımız olmadı
excaliburdan daha iyileri var.kanka excalibur iyi ama laptop oyun için biraz pişmanlık gibi