Ultra Üye
o kenarda duruyor reis ya kart vs kastım ve 30 saatim var niye diye sorgulamahentai nazi
o şey değil mi 1. 2. oyunları leş gibi olan 3. de fena olmayan oyun garip usp kullanıyorduk böyle o mu?sniper ghost warrior serisi eğlenceli hikayesi güzel senin pcde rahat oynayır zaten tavsiye ederim
kanka biz arkadaşla birbirimize çarpıyoruz köprüden falan aşağı atıyoruz öyle daha çok sarıyor WADKLŞWASKLŞDKLAkanka ben karıyer modda oynuyorum beni öyle daha çok sarıyor
sonra 7 gün ban kardeşim hayırlı olsuneşşek geldin eşşek gidecen açıcan arkaya basıcan tırla kaza yapıcan bilerek GYDFSHUJIFEWHJRF
girecek arkadaş kalmadı kankakanka biz arkadaşla birbirimize çarpıyoruz köprüden falan aşağı atıyoruz öyle daha çok sarıyor WADKLŞWASKLŞDKLA
agaa girerim lan ben senle üzülme sen reis awidklşawsklşdagirecek arkadaş kalmadı kankaaskere giden işe başlayan bi biz sap kaldık
kanka popüler oyunları önermeyin dedim god of war oynadım diğerini de oynadım yaHerkese öneriyorum şu sıralar çıkan 2 playstation yapımı final fantasy VII Remake vs God of War
var var reis onu oynuyorum aslında zaten şuanda da ucube herifler dolmuş oyuna bir tıkBütçeniz varsa escape from tarov önerebilirim şu anda tek planım o.
Ucube oldukları kanısına nasıl vardınız? bilmek isterim.var var reis onu oynuyorum aslında zaten şuanda da ucube herifler dolmuş oyuna bir tık
Gelip troll yapmaları sallıyorum tarkov sunucusuna girdim oynuyoruz adam gelip rastgele sıkıyor bizi trollüyor oyun içi de aynı şekilde garip şekillerde trollüyorlar dostum 1 2 agam var sadece düzgün oynayabildiğimUcube oldukları kanısına nasıl vardınız? bilmek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?