O oyunun kredisi bitti bence çıksada oynayan olmaz eskisi gibi o hilelerden sonra baya kişi steam üzerinde kötü yorum yaptıBlood Hunt tekrar cikicak bence güzel oyun
yeni hile koruma sistemi iyi olucak diyolar knk bilmiyorumO oyunun kredisi bitti bence çıksada oynayan olmaz eskisi gibi o hilelerden sonra baya kişi steam üzerinde kötü yorum yaptı
En iyi sistemide getirseler oyuncu kaybettiler insanlar haftalarca hileler ile birlikte oynadı çözüm bulunur diye bulunmayınca oyunu kapattılar hatrı sayılır bir kitlesi olur sadeceyeni hile koruma sistemi iyi olucak diyolar knk bilmiyorum
gta 5 rp veya sandresArkadaşlar selam uzun zamandır oyun arıyorum ama bulamadım düzgün eski yeni vs fark etmez sistem gereksinimleri hiç fark etmez gta 6 yı bile kaldıracak sistem var şuan elimdekısacası fiyat sınırı da yok garip garip yorum kasanlar raporlanacaktır bilindik oyunları söylemeyin lütfen
kral benim o derece iyi sistemim olsaydı gta5-rdr2 oynamak isterdim ama büyük ihtimal 2 sinide oynamışsındır eğerki arkadaşlarınla oyun oynıycaksan SEA OF THİEVES i öneririmArkadaşlar selam uzun zamandır oyun arıyorum ama bulamadım düzgün eski yeni vs fark etmez sistem gereksinimleri hiç fark etmez gta 6 yı bile kaldıracak sistem var şuan elimdekısacası fiyat sınırı da yok garip garip yorum kasanlar raporlanacaktır bilindik oyunları söylemeyin lütfen
sea of thieves oynadım artık sıktı yapılacak her şeyi yaptık ki oyuna bir güncelleme gleiyor 20 30 gbkral benim o derece iyi sistemim olsaydı gta5-rdr2 oynamak isterdim ama büyük ihtimal 2 sinide oynamışsındır eğerki arkadaşlarınla oyun oynıycaksan SEA OF THİEVES i öneririm