Oyun Önerileri Lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Biliyorsunuz ramazan bitmek üzere ama ben lol dısında oynayacak birşey bulamadım hazır epic games 60tl'lik kupon verince kullanayım dıyorum şöyle bilgisayarımın kaldıracagı en düsük ayarda veya ortada oynarkende zevk vericek bir oyun lazım

Korku Oyunları, Şehir Yapma Oyunları, Uzayda Kaloni Kurma Oyunları, Anime Tarzı Oyunlar,
Kendi Sevdiğiniz Oyunların İsimlerinide Yazabilirsiniz Epic Games Platformu Üzeri Olmalı Teşekkürler..
Adsız.png
Adsız1.png

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Biliyorsunuz ramazan bitmek üzere ama ben lol dısında oynayacak birşey bulamadım hazır epic games 60tl'lik kupon verince kullanayım dıyorum şöyle bilgisayarımın kaldıracagı en düsük ayarda veya ortada oynarkende zevk vericek bir oyun lazım

Korku Oyunları, Şehir Yapma Oyunları, Uzayda Kaloni Kurma Oyunları, Anime Tarzı Oyunlar,
Kendi Sevdiğiniz Oyunların İsimlerinide Yazabilirsiniz Epic Games Platformu Üzeri Olmalı Teşekkürler..Ekli dosyayı görüntüle 42486Ekli dosyayı görüntüle 42487
korku oyunu outlast olabilir
şehir kurma tek bildiğim minecraft :)

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kendine muzısyen ile pinti pandanın uuzayda oynadıgı oyun vardı dostum ytubuden yayın vıdeolarına bakabılırsın cok guzel oyunlar oynuyorlar ekıp olarak

Üye
6 HİZMET YILI
outlast tavisye ederim
Post automatically merged:

ayrıca ücretsiz olarak fortnite da oynayabilirsin

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
prison architech, rimworld, europa universalis4, kerbal space program.
single oyunlar ama zevkli bence

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
fifa 2020
Post automatically merged:

pubg lite tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...