~Oyun Önerileriniz{Yorumlayın}

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Yakında Güzel Bi Bilgisayar Alıcamda Önerebileceğiniz Sağlam Oyunlarınızı Lütfen Yorum Kısmına Belirtin.Her Tür Oyun Olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kardeşim Paralı-Bedava Oyun Veya Steam Den Yüklenen Her Oyunu İndirebilirsen Eyer

WARROCK- Biraz Amatör Ama Battlefield Çakması Eğlenceli Bir FPS Oyunu ONLİNE VE BEDAVA

CALL OF DUTY 1- Oyunda 1 Yazığına Bakma Call Of Duty'nin Yapım Aşamasında Olan Son Oyunu ONLİNE VEYA HİKAYE MODU VAR VE PARALI

UNTURNED - Oynaması Bedava Amatör Ama Eğlenceli İster Tek Kişilik İster ONLİNE Olarak Oynanabilen bir Steam Oyunu - OYUNUN YAPIMCISI 16 YAŞINDA :D

THIS WAR OF MİNE - Oldukça Zor Ama Bir Okadarda Eğlenceli (2 boyutlu gibi birşey) Bir Steam Hayatta Kalma Oyunu - PARALI

WAR THUNDER - Grafikleri Oldukça Yüksek Kalitede Bir Savaş Uçağı Oyunu 12GB Lık Yer Kaplayan Bu Oyun Steamde Bedava!

ROBOCRAFT - Şahsen Benim Çok Sevdiğim Bir Oyun İstediğin Şekilde Tamamen Senin Hayal Gücüne Kalan Bir Savaş Makinası Yapıp Online Olarak Kapıştığın Steamde Bedava Bir Oyun!

DAHA YAZARDIMDA ÜŞENDİM KARDEŞİM :)

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
[font="Segoe UI", "Trebuchet MS", "Helvetica Neue", Vedrana, Arial, sans-serif]Merhaba Beyler Ben EstergonZ a Kayıt Oldugumda E-Posta Onayı Gelmiyor[/FONT]
[font="Segoe UI", "Trebuchet MS", "Helvetica Neue", Vedrana, Arial, sans-serif]Lütfen Bu Sorunun Çözümünü Bilen Varsa Yardım Etsin[/FONT]
[font="Segoe UI", "Trebuchet MS", "Helvetica Neue", Vedrana, Arial, sans-serif]Yoksa da EstergonZ da Bir Hesap Kurup Bana Özelden Yollayabilirmisiniz_?[/FONT]

Old Moderatör
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Baran_02' Alıntı:
Merhaba Beyler Ben EstergonZ a Kayıt Oldugumda E-Posta Onayı Gelmiyor
Lütfen Bu Sorunun Çözümünü Bilen Varsa Yardım Etsin
Yoksa da EstergonZ da Bir Hesap Kurup Bana Özelden Yollayabilirmisiniz_?
Tekrar Tekrar Gonder Gelir Kardeşim :)

Üye
9 HİZMET YILI
Sana Önerilerim
1-Farcry 4
2-Mount And Blade-Warband
3-Call Of Duty Modern Warfare 3
4-The Culling
5-ARK Survival Evolved
6-Civilizition V
7-Prison Architect

Sana En İyi Önerilerim Bunlardı İyi Oyunlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...