Oyun Önerin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu aralar rust oynamaktan karnıma ağrılar girdi fight atıyorum diye tuvalete gidemiyorum. 2D olmasın yeter bana oyun önerin online bağlantı zorunluluğu olmasın. Hikaye türünde arıyorum biraz ama payday tarzı olursa yok demem. Saydıklarım dışındaki oyunlar olursa sevinirim. (payday, valheim , metro exodus-last light- 2033, crysis serisi , battlefield serisi , call of duty serisi, dishonered serisi, ets 2, life is strange, gta serisi , farming simulator , cyberpunk, apex legends , forza horizon 4, fortnite , pubg , my summer car , mount and blade warband-bannerlord2, fallout shelter, garrys mod , l4d2, phasmophobia, control, cities skylines , far cry serisi, mafia serisi, ark survival , raft , watch dogs ) uzatmaya gerek yok hikayeli olan hepsini bitirdim ve gerçekten sıkıcı olmaya başladı herkes eski yeni en sevdiği oyunları yazarsa sevinirim aralarından oynamadıklarımı oynamış olurum.
the forest

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Brawhalla
Aura Kingdom
Rainbow
Fallout Shelter

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Path of Exile öneririm diablo gibi oyunları seviyorsan

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu aralar rust oynamaktan karnıma ağrılar girdi fight atıyorum diye tuvalete gidemiyorum. 2D olmasın yeter bana oyun önerin online bağlantı zorunluluğu olmasın. Hikaye türünde arıyorum biraz ama payday tarzı olursa yok demem. Saydıklarım dışındaki oyunlar olursa sevinirim. (payday, valheim , metro exodus-last light- 2033, crysis serisi , battlefield serisi , call of duty serisi, dishonered serisi, ets 2, life is strange, gta serisi , farming simulator , cyberpunk, apex legends , forza horizon 4, fortnite , pubg , my summer car , mount and blade warband-bannerlord2, fallout shelter, garrys mod , l4d2, phasmophobia, control, cities skylines , far cry serisi, mafia serisi, ark survival , raft , watch dogs ) uzatmaya gerek yok hikayeli olan hepsini bitirdim ve gerçekten sıkıcı olmaya başladı herkes eski yeni en sevdiği oyunları yazarsa sevinirim aralarından oynamadıklarımı oynamış olurum.
ya şuan ön yargı ile bakılıyor ama eğlenmek istiyorsan crab game' e bir bak derim tatlı grafikli squid game benzeri bir oyun zaten hakkında videolar var tabi hikaye olarak herşeyi oynamışsın önerebilecegım o yüzden bir fikir bulamadım :D

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Western seviyorsan Red Dead Redmption 2 yada The Witcher 3
rdr ye tekrar şans vericem 2 saat oynayıp beğenmemiştim witcher 3 ü denedim teşekkürler
Post automatically merged:

dark souls serisi oynayabilirsin veya witcher serisi
witcheri bitirdim de dark souls da kafa bırakmıyor ya :) enis kirazoğlu paylaşmıştı 4 e bir şans vericem teşekkürler

Aga dying light ı ıoynamamıssın tavsiye ederim onuda oyna
yarım saattir onu oynuyorum sarıyor gibi teşekkürler

Quantum Break denememişsin :D İkinci olarak Just cause serisine başlayabilirsin 4 oyunu var fakat açık ara en iyisi 3. İndirimde jc3 7 tl gibi bir fiyata düşüyor al dene. Kesinlikle pişman olmayacaksın.
jc oynamıştım beğenmedim quantum breaka baktım şimdi 68 gb şans vermeye değer diyorsan indiricem.

riot'un çıkardıgı oyun var ruined king diye hikaye tabanlı baya güzel.
2D tercih etmiyorum teşekkürler

hocam metin2 pvp veya fh5 fena sarıyor hileli speedhackli
hangi sv

Son düzenleme:
EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hitman 2-3,CS,Halo,half-life2,l4d1

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
cry of fear Left 4 dead serisinden daha iyi denemediysen dene çok güzel bir korku oyunudur

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Outlast tarzı kovala kaç tarzı mı yoksa kendimizi savunup atak yapabildiğimiz tarz mı
oyun hikayeli ve kendini silah ile savunabiliyorsun canavarları ve bossları öldürerek ilerliyorsun oyun sana mermi veriyor morfin ile canını dolduruyorsun oyun biraz zordur ama çok eğlenceli bakıp araştırabilirsin internetten youtubeye cry of fear part 1 yaz çıkar

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Adventure ve parkur seviyorsan A story about my uncle oynayabilirsin story bazlı bir oyun tek kişilik

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
mound and blade hocam ama ılk cıkardıkları versıon ondakı tat hıcbırınde yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...