live together die alone
Süper Üye
Tüm oyunları saymışsın zaten
böyle eski tarz rol yapma oyunu arıyorum bulursan çıtlat buraya
Arkadaşlar bu aralar rust oynamaktan karnıma ağrılar girdi fight atıyorum diye tuvalete gidemiyorum. 2D olmasın yeter bana oyun önerin online bağlantı zorunluluğu olmasın. Hikaye türünde arıyorum biraz ama payday tarzı olursa yok demem. Saydıklarım dışındaki oyunlar olursa sevinirim. (payday, valheim , metro exodus-last light- 2033, crysis serisi , battlefield serisi , call of duty serisi, dishonered serisi, ets 2, life is strange, gta serisi , farming simulator , cyberpunk, apex legends , forza horizon 4, fortnite , pubg , my summer car , mount and blade warband-bannerlord2, the forest ,fallout shelter, garrys mod ,l4d1, l4d2, phasmophobia, control, cities skylines , far cry serisi, mafia serisi, ark survival , raft , watch dogs ) uzatmaya gerek yok hikayeli olan hepsini bitirdim ve gerçekten sıkıcı olmaya başladı herkes eski yeni en sevdiği oyunları yazarsa sevinirim aralarından oynamadıklarımı oynamış olurum.
ya knk benim istediğim gündeme gelememiş ama güzel olan oyunlar uyduruk kıytırık olanlar değil zamanında mesela gta 4 oynamaktan sıkılıp oyun aradığımda herkes ya playstation oyunlarına kaçardı ya half life cs mafia vs bilindik oyunlar oynuyordu ben o zamanlarda konuşulmayan max payne'yi oynuyordum sana bundan güzel örnek veremem bak max payne'nin hikayesi de güzel ama zamanındaki oyunların gerisinde kaldı adı fazla duyurulmadı ama oyun güzeldi. Daha önce duymadığım duysamda içeriğinden haberim olmadığı oyunları arıyorum illaki vardır mesela prey diye bir oyun denedim geçen hafta grafiklerine kandım açıkçası benim için rezalet bir 2 saat oldu hiç beğenmedim.Tüm oyunları saymışsın zatenböyle eski tarz rol yapma oyunu arıyorum bulursan çıtlat buraya
Başlığı gördüm de rust yazacaktım direk sende rust oynuyor muşsun ARMA3 veya The Forest oynuyabilirsinArkadaşlar bu aralar rust oynamaktan karnıma ağrılar girdi fight atıyorum diye tuvalete gidemiyorum. 2D olmasın yeter bana oyun önerin online bağlantı zorunluluğu olmasın. Hikaye türünde arıyorum biraz ama payday tarzı olursa yok demem. Saydıklarım dışındaki oyunlar olursa sevinirim. (payday, valheim , metro exodus-last light- 2033, crysis serisi , battlefield serisi , call of duty serisi, dishonered serisi, ets 2, life is strange, gta serisi , farming simulator , cyberpunk, apex legends , forza horizon 4, fortnite , pubg , my summer car , mount and blade warband-bannerlord2, fallout shelter, garrys mod ,l4d1, l4d2, phasmophobia, control, cities skylines ,the forest,stranded deep, far cry serisi, mafia serisi,Hitman serisi, ark survival , raft , watch dogs ) uzatmaya gerek yok hikayeli olan hepsini bitirdim ve gerçekten sıkıcı olmaya başladı herkes eski yeni en sevdiği oyunları yazarsa sevinirim aralarından oynamadıklarımı oynamış olurum.
Serisini bitirdim. teşekkürleroyunu far cry 5 deneyin, güzel bir hikayesi ve oynanışı var
forest oynadım arma3'ü anlayamadım arkadaşımda vardı girmeye çalıştım giremedim bile oyunun konusunu açabilirmisiniz?Başlığı gördüm de rust yazacaktım direk sende rust oynuyor muşsun ARMA3 veya The Forest oynuyabilirsin
düz splinter cell'i diyorsanız 2003 yapımı sanırım yoksa diğer splinter cell essantials gibi olanlardan mı bahsediyorsunuz.Tom Clancy's Splinter Cell
13 yaşındaki bebelerle çetecilik rolümüGTA rol play oyna sende![]()
knk 2d olmasın dedim ama sağolbattleon
Quantum Break'i kesinlikle denemelisin oynanış ve grafikleri çok iyi, ve oyun içerisinde özel olarak çekilmiş bir dizi var. Sen ilerledikçe ve karar verdikçe dizi senin kararlarına göre ilerliyor ve değişiyor.rdr ye tekrar şans vericem 2 saat oynayıp beğenmemiştim witcher 3 ü denedim teşekkürler
Post automatically merged:
witcheri bitirdim de dark souls da kafa bırakmıyor yaenis kirazoğlu paylaşmıştı 4 e bir şans vericem teşekkürler
yarım saattir onu oynuyorum sarıyor gibi teşekkürler
jc oynamıştım beğenmedim quantum breaka baktım şimdi 68 gb şans vermeye değer diyorsan indiricem.
2D tercih etmiyorum teşekkürler
hangi sv
Strandead deepArkadaşlar bu aralar rust oynamaktan karnıma ağrılar girdi fight atıyorum diye tuvalete gidemiyorum. 2D olmasın yeter bana oyun önerin online bağlantı zorunluluğu olmasın. Hikaye türünde arıyorum biraz ama payday tarzı olursa yok demem. Saydıklarım dışındaki oyunlar olursa sevinirim. (payday, valheim , metro exodus-last light- 2033, crysis serisi , battlefield serisi , call of duty serisi, dishonered serisi, ets 2, life is strange, gta serisi , farming simulator , cyberpunk, apex legends , forza horizon 4, fortnite , pubg , my summer car , mount and blade warband-bannerlord2, fallout shelter, garrys mod ,l4d1, l4d2, phasmophobia, control, cities skylines ,the forest,stranded deep, far cry serisi, mafia serisi,Hitman serisi, ark survival , raft , watch dogs ) uzatmaya gerek yok hikayeli olan hepsini bitirdim ve gerçekten sıkıcı olmaya başladı herkes eski yeni en sevdiği oyunları yazarsa sevinirim aralarından oynamadıklarımı oynamış olurum.