Oyun Önerin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu aralar rust oynamaktan karnıma ağrılar girdi fight atıyorum diye tuvalete gidemiyorum. 2D olmasın yeter bana oyun önerin online bağlantı zorunluluğu olmasın. Hikaye türünde arıyorum biraz ama payday tarzı olursa yok demem. Saydıklarım dışındaki oyunlar olursa sevinirim. (payday, valheim , metro exodus-last light- 2033, crysis serisi , battlefield serisi , call of duty serisi, dishonered serisi, ets 2, life is strange, gta serisi , farming simulator , cyberpunk, apex legends , forza horizon 4, fortnite , pubg , my summer car , mount and blade warband-bannerlord2, fallout shelter, garrys mod ,l4d1, l4d2, phasmophobia, control, cities skylines ,the forest,stranded deep, far cry serisi, mafia serisi,Hitman serisi, ark survival , raft , watch dogs ) uzatmaya gerek yok hikayeli olan hepsini bitirdim ve gerçekten sıkıcı olmaya başladı herkes eski yeni en sevdiği oyunları yazarsa sevinirim aralarından oynamadıklarımı oynamış olurum.
rust tavsiye ederim biraz kanser ama

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
fall guys oyna knk o guzl bence

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
mafia serisini denemelisin ek olarak la noire ye bakabilirsn

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Assassin's creed odyssey, valhalla bu ikisini öneririm kardeşime.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu aralar rust oynamaktan karnıma ağrılar girdi fight atıyorum diye tuvalete gidemiyorum. 2D olmasın yeter bana oyun önerin online bağlantı zorunluluğu olmasın. Hikaye türünde arıyorum biraz ama payday tarzı olursa yok demem. Saydıklarım dışındaki oyunlar olursa sevinirim. (payday, valheim , metro exodus-last light- 2033, crysis serisi , battlefield serisi , call of duty serisi, dishonered serisi, ets 2, life is strange, gta serisi , farming simulator , cyberpunk, apex legends , forza horizon 4, fortnite , pubg , my summer car , mount and blade warband-bannerlord2, fallout shelter, garrys mod ,l4d1, l4d2, phasmophobia, control, cities skylines ,the forest,stranded deep, far cry serisi, mafia serisi,Hitman serisi, ark survival , raft , watch dogs ) uzatmaya gerek yok hikayeli olan hepsini bitirdim ve gerçekten sıkıcı olmaya başladı herkes eski yeni en sevdiği oyunları yazarsa sevinirim aralarından oynamadıklarımı oynamış olurum.
rdr2 eğerki 3-4 kişi iseniz the forest

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Red Dead Redemption 2
Days Gone
Dying Light 2
Shadow of Tomb Raider
Call of duty Modern warfare 2019

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
  • League of Legends
  • Fortnite
  • Rainbow Six Siege
  • PUBG
  • Apex Legends
  • Call of Duty: Warzone
  • Valorant
  • Counter – Strike : Global Offensive
  • Legends of Runterra
  • CS GO : Danger Zone
  • Hearthstone
  • Şimdilik bu kadar önerim

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
The Guild 2 oynamalısın tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
gerçekçi savas oyunu arıyorsan squad tavsiye edebilirim

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Valorant oynıyabilirsin

드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
mmorpg tavsiye edebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...