csgo internet yüklenince indirecegim suan aldıgım hız 50 kb csgo kasmıyor ve minecraft oynuyorum deadpool bitirdim baska onerin varmı acabaDostum CS:GO öneririm 20 30 fps alırsın ama oynanabilir bir biçimde. Minecraft da öneririm güzel oyundurPİXEL PİXEL eskilerden ama güzel oyun hala işlevini kaybetmemiş bir yapım. Zaten daha büyük oyunlar kaldırmaz Deadpool indirmeyi dene belki kaldırır.
zulu kadar sacma oyun görmedim para isi oyun bidaha oynamamkardeşim paran varsa zulu oyna "paran varsa" eğer yoksa hiçbirşey oynama kanki
just cause 2 oynadım ama açık dünya ve hep gorevler birbirini deniyor sence 3 kaldırırmı pcJust cause deneyebilirsin
Yok kaldirmazjust cause 2 oynadım ama açık dünya ve hep gorevler birbirini deniyor sence 3 kaldırırmı pc
Yok kaldirmaz
Post automatically merged:
Sniper eliteye bak
lol oynayamıyorum ama genede onerin icin saolHikayeli pek bir oyun bekleme bu sistemde dostum,Moba oyunları seviyorsan LoL oyna
Hayirbole sistem gereksinimi anlamıyorum ben bole seylerden sence kaldırırmı
- İşletim Sistemi: Windows 7 Hizmet Paketi 1 (64-Bit)
- İşlemci: Intel CPU Core i3-2100 veya AMD A8-5600K.
- Ekran Kartı: AMD Radeon HD 5570 (2 GB) veya NVIDIA GeForce GTX 650 (2 GB)
Hitman serisini öneririm 2000 e kadar olan yapımlarını.csgo internet yüklenince indirecegim suan aldıgım hız 50 kb csgo kasmıyor ve minecraft oynuyorum deadpool bitirdim baska onerin varmı acaba
Post automatically merged:
zulu kadar sacma oyun görmedim para isi oyun bidaha oynamam
bende oynamıyorumdum mrk etme alışıyorsunlol oynayamıyorum ama genede onerin icin saol