Oyun Önerisi[MULTİPLAYER]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar Oyun Önerirmisiniz Multiplayer Online :)
Bendekiler
wolftü
zulu
Phantor..
S.K.I.L.L.
hoonds
:) 
Bukadar Yorumlarınızı Bekliyorum
"asdasdad Tarzı Yorumları Atmayınız"

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
OPERATİON 7 LATİNO GEL BERABER OYNUYAK SKYPE VARSA ? YADA wolftü OYNUYAK

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Teşekkürler Oyun Önerin İçin Oyunu Beğendim Ama Ben Daha Aksiyonlu İStiyorum Mesela Tank Örneğin Worl of Tanks Gibi Öyle YAni Wolfteamda Hile Dolu Dword Hack Olmuyor :)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Battlefield: Heroes Online
Battlefield serisinin 2. Dünya Savaşı'nı konu alan online ve eğlenceli aksiyon oyunu.

Shadowbound Online
Shadowbound, bol aksiyonlu

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Clanters' Alıntı:
Battlefield: Heroes Online
Battlefield serisinin 2. Dünya Savaşı'nı konu alan online ve eğlenceli aksiyon oyunu.

Shadowbound Online
Shadowbound, bol aksiyonlu

battlefield heroes online  paralımı

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Battlefield Heroes kapatıldı diye biliyorum arkadaşlar aşırı severek oynardım. Bir yanlış olmasın açıkmı oyun hala ?

Bu arada B0T kardeşim yorumunu yeni gördüm editleme gereği duydum şimdi alt alta 2 mesaj felan olmasın diyerek oyun f2p bir oyun. Oyun içi ögeler paralı bunlarıda ister oyun parasıyla ister coins ücret vererek açabiliyorsun fevkalede güzel bir oyundur. Zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın şimdi öyle f2p'ler nerdeee :)

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bf heroes kapandı bf 4 al yada chivalry medieval warfare ve dlc olarak deadliest warrior

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
IISLASHERII' Alıntı:
bf heroes kapandı bf 4 al yada chivalry medieval warfare ve dlc olarak deadliest warrior

Paralılardan girersek benimde çok önerim olur ardı arkası gelmez ama belliki arkadaş para vermeyeceği için f2p önerisi istiyor bunuda göz önünde bulundurmamız lazım  ;)  bu arada bende bf heroes ile net bir bilgi istiyordum iyi oldu sağol :)

Üye
10 HİZMET YILI
arkadaşlar burayla ilgisi yok ama ben zulu forumunda nasıl konu açıcam yardımcı olabilirmisiniz

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
IISLASHERII' Alıntı:
F2P ÇÖP YAHU g2a da çok ucuz

Bu tür siteleri ''çöpçü'' olarak tanımlarsak yerinde olur. G2A kendisi satış yapan bir site değil sadece bir aracı, aldığınız keyler'in geçerlilik garantisi ancak Paypal ile ödeme yaparsanız mevcut. Paypal ülkemizden elini eteğini çektiği için, geri ödeme talep edemiyorsunuz ne yazık ki buda ister istemez bir riske girmenize sebebiyet veriyor. Paypal tekrardan ülkemizde aktif olsa ki olurmu olmaz mı bilemiyorum, o zaman bu tür siteler tekrardan faaliyete geçirilecek. Ancak Paypal'ın aslında ülkemizde kapanmasının temel sebebi Paypal üzerinden vergi kaçakçılığı yapılması. Paypal bozdurma ve Bitcoin'e dönüştürme gibi. Bunları denetleyen yasal bir kurum ve aracı olmadığı için.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben kullanıyorum şuana kadar ordan 6 tane oyun aldım hepside çalışıyor (g2a shield ile sorun çıkmıyor) zaten bi oyun beğendiğinde 0 yıldızlı hiç satış yapmamış adamdan mı almak istersin 5 yıldız g2a güvencesiylemi almak istersin sana kalmış bir tercih hiç satış yapmamış adamdan alırsan geçerlilik garantisi diye birşey olmaz tabi

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Cevaplar İçin Sağğolun Bakacaqım :)

NoSignal' Alıntı:
IISLASHERII' Alıntı:

Paralılardan girersek benimde çok önerim olur ardı arkası gelmez ama belliki arkadaş para vermeyeceği için f2p önerisi istiyor bunuda göz önünde bulundurmamız lazım  ;)  bu arada bende bf heroes ile net bir bilgi istiyordum iyi oldu sağol :)

:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...