Oyun Önerisi verecek var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaşlar ücretsiz online oynayabileceğim saracak oyun lazım lol csgo warframe falan önermeyin onları oynuıyorum zaten konuyu nereye açsam bilemedim buraya açtım önerilerinizi bekliyorum

Üye
6 HİZMET YILI
Planetside2, Trove bence saran oyunlar, deneyebilirsin.
Bu arada birşey sormak için gelmiştim ama anlaşılan konu açamıyorum konudanda pek alakasız değil gibi en iyisi buraya sorayım; steamde elder scrolls online bedava olmuş, oyunu indirince kütüphanede oyunun yanında son 1 gün 2 saat yazıyor. Bu 1 gün 2 saat oyunu indirmeyenlerin artık bedava oynayamacağı zaman mı yoksa indirenlerin de oyun kütüphanesinden kaldırılacağı zaman mı anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim :)

Üye
6 HİZMET YILI
Bu arada birşey sormak için gelmiştim ama anlaşılan konu açamıyorum konudanda pek alakasız değil gibi en iyisi buraya sorayım; steamde elder scrolls online bedava olmuş, oyunu indirince kütüphanede oyunun yanında son 1 gün 2 saat yazıyor. Bu 1 gün 2 saat oyunu indirmeyenlerin artık bedava oynayamacağı zaman mı yoksa indirenlerin de oyun kütüphanesinden kaldırılacağı zaman mı anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim :)

kankam o oyun sınırlı bi vakit için bedava olmus bir süreliğine
sınırsız yani oyunu satın almış gibi bedava olsaydı yanında saat felan yazmazdı
Post automatically merged:

trove denilen oyunu önermiyorum p2w bi bok yok birde oyun pve pvp denilen şey bildiğin çöp hatta yoktu daha yeni geldi
battle royale tarzı seviyorsan apexi oyna bi derim zevkli
csgo tarzı bişiler seviyorsan cod mod3 online indirebilirsin paralı ama ücretsiz de oynanabiliyor ***** falan online oynuyabiliyorsun yani
mmorpg arıyorsanda blackdesert
günümüz popüler oyunları bunlar zaten

Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
planet side izleidm baaya hoşuma gitti be reis :D indiriyorum şyuan

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
L.A Noire şuan steamda 8TL alabilirsin iyi oyundur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...