call of duty denemek istiyorum ama her siteye güven olmuyor biliyorsunuz hangi siteden indirebilirim yardımcı olabilir misincalll of duty
valorant
mafia 1 ve 2 öneririm 3 çok güzel degil ama olsunArkadaşlar benim pc çok iyi değil ama lol tarzı oyunlardan da sıkıldım oyun satın alma gibi bir şansım da ücretsiz ve pcnin kaldırabileceği bir oyun önerir misiniz ( lolde en düşük ayarlarda arada düşmesine rağmen ortalama 80fps alıyor )
cs go pubg liteArkadaşlar benim pc çok iyi değil ama lol tarzı oyunlardan da sıkıldım oyun satın alma gibi bir şansım da ücretsiz ve pcnin kaldırabileceği bir oyun önerir misiniz ( lolde en düşük ayarlarda arada düşmesine rağmen ortalama 80fps alıyor )
İndir çatlak ve her şey yolunda olacak
cs go pbg lite
önerileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlarmafia 1 ve 2 öneririm 3 çok güzel degil ama olsun
san andreas oynadım ama yamayı nasıl yapacağımGta sanandres bide yama yaparsın keyifli olur bence
Googlede biraz araştırma sonucu bulabilirsin nasıl yapacağını.san andreas oynadım ama yamayı nasıl yapacağım
güzel oyun evet sürükleyiciydiben 2 senede bir kere call of duty modern warfare serisini bitiriyorum tavsiye ederim eğlenceli geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?