- Moderatör
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
mafia2 ,call of duty 2 oynayabilirsin.
battlefield call of duty oynamadıysa kaybedersin kralArkadaşlar benim pc çok iyi değil ama lol tarzı oyunlardan da sıkıldım oyun satın alma gibi bir şansım da ücretsiz ve pcnin kaldırabileceği bir oyun önerir misiniz ( lolde en düşük ayarlarda arada düşmesine rağmen ortalama 80fps alıyor )
valla oynamadım reis :dbattlefield call of duty oynamadıysa kaybedersin kral
valorantta kasıyor pc de wolftüden yeni çıktım yeni gelen heck güzelmişValorant, wolftü
tamamdır aklımdamafia2 ,call of duty 2 oynayabilirsin.
Valorant olabilir . Steamde TF2 var güzeldir seveni çok , Güzel bi Hikaye oyniyim diyorsan Mafia 1-2 ( 3 e hiç bulaşma bence ) Nerdeyse hiç pc istemeyen fakat ağır rp olan Town of Salem var 10 tl ayrıca fiyat olarakda uygunArkadaşlar benim pc çok iyi değil ama lol tarzı oyunlardan da sıkıldım oyun satın alma gibi bir şansım da ücretsiz ve pcnin kaldırabileceği bir oyun önerir misiniz ( lolde en düşük ayarlarda arada düşmesine rağmen ortalama 80fps alıyor )
Call of duty 2 pubg lite gta türk - vice city - san andreas oynayabilirsin araba yaması felan ekle şehir yaması ekle tamamdır.Arkadaşlar benim pc çok iyi değil ama lol tarzı oyunlardan da sıkıldım oyun satın alma gibi bir şansım da ücretsiz ve pcnin kaldırabileceği bir oyun önerir misiniz ( lolde en düşük ayarlarda arada düşmesine rağmen ortalama 80fps alıyor )
ne tarz bir oyunprototype oyna çok iyi oyun