- Yasaklandı
Gerekeni yaptık Clarke
Banlı Üye
Sniper Ghost warrior 2
Hacı bizde baba parasıyla almadık herhalde çalışa çalışa aldık çalıştıktan sonra alamayacağınız çok bişey yok yani azim gerekli biraz :dhepimizin siniri ortak bi kapıya çıkıyo zaten de çokta düşünmemek gerekiyo kafayı sıyırmamak içindevran döner sen umudunu kaybetme yeter
![]()
hocam ben sana baba parasıyla aldın demedim, durup dururken niye yükseldin onu anlayamadımHacı bizde baba parasıyla almadık herhalde çalışa çalışa aldık çalıştıktan sonra alamayacağınız çok bişey yok yani azim gerekli biraz :d
yükselmedim kral adam bana yükseldi ya o yüzden sinirlendim :dhocam ben sana baba parasıyla aldın demedim, durup dururken niye yükseldin onu anlayamadım
çalıştıktan sonra alınamayacak bir şey olmayabilir, benim derdim o alınmak istenilen şeye ne kadar çalışıldığı. altı üstü kıçı kırık bir ekran kartı için aylarca hiç para harcamadan hunharca çalışmamalısın. bir de senin mantığına göre ne doların artışından ne de maddi yetersizlikten kimse şikayet etmesin o zaman, nasıl olsa çalıştıktan sonra alamayacağımız bir şey yok![]()