Oyun önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
◘◘◘ Legend ◘◘◘
Ultra Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
detroit become human
dying light 1/2
mafia 1/2
valorant/csgo/rocket league

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
witcher 3 , crysis serisini deli gibi öneriyorum, en zevk aldığım oyunlar bunlar diyebilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Archeage Unchained,Lost Ark,AION,Tera,Florensia bu oyunlara bakanılırsın MMORPG hepsi

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
fortnite , paladins , escape from tarkov oyunlarına da bakabilirsin.

Üye
4 HİZMET YILI
aga baya legit oynadım ayrıca priv hileydi yanımda scli sup vardı (elmasa kadar rage oynadım) baktım ban yemiyorum masterda falan legit oynadım zaten trde çok oyuncu yok hep aynı kişiler geliyor ban sistemide çok kötü trde öyle oldum zaten ben chall olduğumda 6 ay önce falandı sezon başlayalı 2 ay falan olmuştu
ulan mesajı gördüm sevindim yanımda scli sup olursa çok sıkıntı olmaz diye tarihi görünce yine bi tedirgin oldum sence şu anda da iki kişi sc ile girersek ban yemez miyiz

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Subnautica ve Subnautica: Below Zero farkli bir dünya belki hoşuna gide bilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Valorant'ta HWID ban yiyince canım bayağı bir sıkıldı elmas 1'e kadar aynı hesapta 5 kişi arkadaşlarla oynadık çok sarmıştı. HWID ban yedim nette Free spoofer olan bir tane var zaten şu an mhde de konusu açılmıştı Valorant hilelerinde(eskiden) burada spoofer da veriyorlardı.

Şu an nette adamakıllı satılan tek 1 tane spoofer var onun DC grubuna girdim bazı insanlar Valorant'ta çalışmadığını para iadesi olmadığını vs yazıyor fakat 30 dakika içinde mesajları siliniyordu. Forumlarda ben hile satıyorum diyen arkadaşlara güven olmuyor zaten. Bir oyunda hileyle onayıp rank falan kasmak istiyorum fakat bir türlü takım bulamadım tek başıma çok sarmıyor.

Neyse, sizce hangi oyunda hileyle oynamak daha çok sarar (takım oynu olması şart) 30 dolar gibi bir bütçem var sınırsız olmak kaydıyla priv hile alabilirim R6 vb. gibi. Valorant hariç çoğu oyunda spoofer satıyorlar ve çalışıyor.
Lol valoranttan sonra iyi gider

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Valorant'ta HWID ban yiyince canım bayağı bir sıkıldı elmas 1'e kadar aynı hesapta 5 kişi arkadaşlarla oynadık çok sarmıştı. HWID ban yedim nette Free spoofer olan bir tane var zaten şu an mhde de konusu açılmıştı Valorant hilelerinde(eskiden) burada spoofer da veriyorlardı.

Şu an nette adamakıllı satılan tek 1 tane spoofer var onun DC grubuna girdim bazı insanlar Valorant'ta çalışmadığını para iadesi olmadığını vs yazıyor fakat 30 dakika içinde mesajları siliniyordu. Forumlarda ben hile satıyorum diyen arkadaşlara güven olmuyor zaten. Bir oyunda hileyle onayıp rank falan kasmak istiyorum fakat bir türlü takım bulamadım tek başıma çok sarmıyor.

Neyse, sizce hangi oyunda hileyle oynamak daha çok sarar (takım oynu olması şart) 30 dolar gibi bir bütçem var sınırsız olmak kaydıyla priv hile alabilirim R6 vb. gibi. Valorant hariç çoğu oyunda spoofer satıyorlar ve çalışıyor.
SNİPR 3 GÜZEL OYUN

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Rainbow 6 müthiş bi oyun bence fps oyunları arasında favorimdir onun dışında rocket league ' güzel zaman ayırdım öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...