Oyun Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sayın MemoryHackers ailesi, bana başından saatlerce kalmayacağım, mümkünse online. Kasıldıkça gelişeceğim, geliştikçe oyundan zevk alacağım bir oyun önerir misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
overwatch2 şuan popüler ve gayet güzel bir oyun 1. oyundan itibaren oynuyorum

Üye
3 HİZMET YILI
assassin's creed serileri var denemeni tavsiye ederim eğer paran yoksa c1crak sürümlerinede bakabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar kasılıp gelişebileceğim bir oyun arıyorum. Örneğin New World gibi.

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Minecraft survival mod ama, arkadaşlarınla veya çok oyunculu oynarsan daha çok zevk alabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kanka pc olarak çok bir oyun öneremem ama Hem mobil de hemde pc de oynayabileceğiniz bir oyun ismi rise of kingdoms Türk birlikleri filan var arkadaş ortamı olursa çok keyifli oluyor en azından denemeni tavsiye ederim birde oynuyacağin oyunlarda emek vererek oynamayı denersen bırakasın gelmiyor . 😁

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
genshin impact

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
knıght online olabiir kanka biraz para gerektiren bir oyun ama hem de para kazanabilirsin sürekli oynayarak farm yaparak

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
hocam undecember diye bir oyun çıktı poe gibi çıkalı 1 hafta oluyor bakabilirsin ben oynuyordumda saldım tek basına keyifli olmuyor oynamak istersen birlikte oynayabiliriz

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
hocam undecember diye bir oyun çıktı poe gibi çıkalı 1 hafta oluyor bakabilirsin ben oynuyordumda saldım tek basına keyifli olmuyor oynamak istersen birlikte oynayabiliriz
Ben de bunu önerecektim bir kaç saat oynadım da Diablo ve Lost ark karışımı bir şey olmuş daha çok diablo gibi tabii pek de hoşuma gitmedi hafiften bir mobil oyun havası var ve sürekli bir şeyleri almaya zorluyor oyun :/

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
half life alyx
hellblade senuas sacrifice

Üye
4 HİZMET YILI
revelation online var biraz zorluk cekebilirsin ama farklı bi türde bakmanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
elden ring'i öneririm dostum inan bana başından kalkmak istemeyeceksin her gelişmende kılıç vb değştirdiğindeki o hazzı hiç bir oyunda alamazsın lütfen güven bana ve indir!

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
elden ring'i öneririm dostum inan bana başından kalkmak istemeyeceksin her gelişmende kılıç vb değştirdiğindeki o hazzı hiç bir oyunda alamazsın lütfen güven bana ve indir!
evet bu oyun aklımdaydı fakat ingilizce,türkçe değil öğrenemem diye indirmek istememiştim

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Yani Böyle oyunlar olarak p2win oyunlar çok keyifli oluyor günlük 2 saat ayırarak görev yaparak örnek league of angels 3 yada pasha fancer keyif için günlük girip oynayabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...