Üye
yeni çıkan hogwartsı aldım. hikaye ve serbest oynanış açısından çok güzel bir oyun.Hikayeli veya arkadaşlarla oynanabilicek güzel oyun önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
yeni çıkan hogwartsı aldım. hikaye ve serbest oynanış açısından çok güzel bir oyun.Hikayeli veya arkadaşlarla oynanabilicek güzel oyun önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
the forest veya sons of the forest güzel oyunlar ikisinide oynadım sons of the forest yeni çıktı çok fazla bug ve hata var fakat zamanla düzelteceklerini söylüyorlar şuanki hali arkadaşlarınla oynarsan sarar benceHikayeli veya arkadaşlarla oynanabilicek güzel oyun önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
the forest denemenizi tavsiye ederim kankaHikayeli veya arkadaşlarla oynanabilicek güzel oyun önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
pubg mobilHikayeli veya arkadaşlarla oynanabilicek güzel oyun önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
hocam Portal 2 bence tek başına can sıkıntısında iyi giden 1 oyun tavsiye ederimHikayeli veya arkadaşlarla oynanabilicek güzel oyun önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler