Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alan Wake hikayesini ve oynayışını beğendiğim güzel oyundur. Eski bir oyun ama aşırı güzel. Thief aşırı zevk aldığım hırsızlık oyunu. Thief simülatör ile karıştırmayın.
Gizlilikle öldürme oyunlarını seviyorsan Styx aşırı hoşuna gidecek bir seri oyunu. Suicide Guy 5 6 saatlik bir oyun deneyimiyle tatlı bir oyun. Amacın kendini öldürerek uyanmaya çalışmak. A Story About My Uncle oyunu ise 2-3 saatlik bir oyun deneyimi sunmasının yanı sıra aşırı zevkli bir oyun. İndirimdeyken 8 TL civarına almıştım ve dibine kadar değdi. Görsel olarakta, oyun mekanikleri olarakta aşırı güzel bir oyun.
Korku oyunu seviyorsan Outlast, Outlast Whistleblower, Outlast 2 ve Outlast Trials oyununu öneririm. Outlast Trials oyunu arkadaşın varsa aşırı zevkli hale dönüşüyor. Tek başına o kadar saracağını düşünmüyorum. Firewatch oyunda içerisinde verdiğimiz kararlar oyunun sonunu etkiliyor. Hikaye odaklı, vurdulu kırdılı olmayan bu oyun 4 ile 6 saat arası bir oyun deneyimi sunuyor.
2 kişilik bu oyunda amacımız belirlenmiş konuma camı, iş birliğiyle sapasağlam ulaştırmak. 25-50 dakikalık bir oyun deneyimi sunmasını en büyük eksikliklerden biri. Keşke daha fazla bölümü olsaydı da 4 5 saat oynayabilseydik. İndirimle 2 3 TL'ye düşmüştü almıştım. Tekrar düşerse 5 6 TL'ye kadar para verilebilecek bir oyun.