Seçkin Üye
Witcher 3 oyna kankam çok sevrsinOyun oynamayı çok seviyorum ve oynadığım oyundan çabuk sıkılıyorum. Sürekli keşfetmek hoşuma gidiyor. Acaba önerisi olan var mı?
Witcher 3 oyna kankam çok sevrsinOyun oynamayı çok seviyorum ve oynadığım oyundan çabuk sıkılıyorum. Sürekli keşfetmek hoşuma gidiyor. Acaba önerisi olan var mı?
ekiple gta5 oynarsan sıkılacagını düşünmüyorum online oynadığın zaman arkadaşlarında varsa çok zevkli oluyoOyun oynamayı çok seviyorum ve oynadığım oyundan çabuk sıkılıyorum. Sürekli keşfetmek hoşuma gidiyor. Acaba önerisi olan var mı?
Rdr2 - The Witcher 3: Wild Hunt - Assassin's Creed Odyssey gibi açık dünya oyunları tavsiye ederim bro, diğer oyunlara oranla daha az sıkılırsın.Oyun oynamayı çok seviyorum ve oynadığım oyundan çabuk sıkılıyorum. Sürekli keşfetmek hoşuma gidiyor. Acaba önerisi olan var mı?
mafia 2Oyun oynamayı çok seviyorum ve oynadığım oyundan çabuk sıkılıyorum. Sürekli keşfetmek hoşuma gidiyor. Acaba önerisi olan var mı?
sea of thieves bannerlord rdr2 lol valoOyun oynamayı çok seviyorum ve oynadığım oyundan çabuk sıkılıyorum. Sürekli keşfetmek hoşuma gidiyor. Acaba önerisi olan var mı?
gta v deneyebilirsin macera doluOyun oynamayı çok seviyorum ve oynadığım oyundan çabuk sıkılıyorum. Sürekli keşfetmek hoşuma gidiyor. Acaba önerisi olan var mı?
keşfetmek diyorsan terraria, rdr2, deep rock galactic gibi oyunlar güzel giderOyun oynamayı çok seviyorum ve oynadığım oyundan çabuk sıkılıyorum. Sürekli keşfetmek hoşuma gidiyor. Acaba önerisi olan var mı?
Tunic diye bir oyun bitirdim geçen dark soul misali çerezlik oyunOyun oynamayı çok seviyorum ve oynadığım oyundan çabuk sıkılıyorum. Sürekli keşfetmek hoşuma gidiyor. Acaba önerisi olan var mı?