Oyun Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Beyler çok yüksek grafiği olmayan bilgisayardan oynanılcak oyun önericek varmı ?

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Black squad derim oyunu neredeyse her pc de oynanıyor işin tuhafı grafikleri ultra yaparsanız resmen yüksek grafiklli oluyor ve grafikler muhteşem , ha dersenki onuda kaldırmıyor Tom and Jerry in House Trap ps1 var onu kaldırması lazım o da olmuyosa git pc ni yumurtaya bula videosunu çek o sırada kır at

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Black squad derim oyunu neredeyse her pc de oynanıyor işin tuhafı grafikleri ultra yaparsanız resmen yüksek grafiklli oluyor ve grafikler muhteşem , ha dersenki onuda kaldırmıyor Tom and Jerry in House Trap ps1 var onu kaldırması lazım o da olmuyosa git pc ni yumurtaya bula videosunu çek o sırada kır at
benim eski pcde kasar bu

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İndirmeden oynamak istiyorsan Haxball (alışınca sarmaya başlıyor) klasik maplerden sıkılırsan da değişik ve eğlenceli mapleri internette bulabilirsin saklambaç bowling vb. gibi bu oyunda ne işi var diyeceğin şeyler.

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Black Squad Öneririm FPS Games P2W Bir Oyun Degil Şuan 6 yıllık bir laptopla en düşük ayarlarda 25 fps alıyorum i3 2.nesil 1.45 ghz hd 3000 ekran kartı 4 gb ram ile

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
hocam benim sistem 2 gb ram 1 gb ekran kartı intel core 2 duo var bunda ben splinter cell blacklist kasmadan çalıştırıyorum payday 2 öneririm düşük grafiklerde çok rahat 50-60 fps aldırıyo oyunlar veya assassin's creed 3 veya brotherhood iyi gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...