Oyun önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar hikayesi sağlam hikayeyi oynarken aynı zamanda yan görevlerede atılabileceğim freeroam tarzı tps bakışlı oyun bilen varmı gta ve mafia serisi dışında sistemim güncel oyunlara fazlasıyla yetiyor sistem önemli değil.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Rockstar'ın bir oyunu vardı GTA'ya benzeyen onu indirebilirsin.

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hoonds The Last Hope

Minumum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows Vista
İşlemci : Intel Pentium 4
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 6600, 512 MB
RAM : 2 GB

Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7- 8- 8.1
İşlemci : Intel Core 2 Duo
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTS 250, 1 GB
Ram:4 GB

Pek RPG değil ama düşük sistemli ve freeroom yan görevlerde var

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
hoonds The Last Hope

Minumum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows Vista
İşlemci : Intel Pentium 4
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 6600, 512 MB
RAM : 2 GB

Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7- 8- 8.1
İşlemci : Intel Core 2 Duo
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTS 250, 1 GB
Ram:4 GB

Pek RPG değil ama düşük sistemli ve freeroom yan görevlerde var
hoonds online olmasa cok güzel bir oyun olabilirdi bence ama icine etmişler

Üye
7 HİZMET YILI
Assassin's Creed Origins.Yan görevleri Allah katına çıkacak kadar fazla :D.Freeroamdan bahsetmeme bile gerek yok

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Battlefield serisi?

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Call of duty 2 öneririm 4 zorluk modu var ben 3.sünde oynuyorum oyunun bitmesine az kaldı yarın bitiririm muhtemelen çok efsane oyun grafikleri saymazsak ki yinede gayet güzel gözüküyor herşeyiyle yeni oyunlara taş çıkartır öneririm ayrıca open world çok kaliteli yarış oyunu nfs most wanted 2012 olabilir şu sıralar oynuyorum oynamadıysan dmc3 se öneririm en iyi dmc oyunudur swat 4 oynanışı güzel efsane oyunlar herşey grafik değil cod2 oynarken savaşın içindeymiş gibiydim hatta hiç ölmeden o kadar gitmişimki bir ara ciddi ciddi herşeyi unutmuşum savaştayım resmen o derece öyle kapılmışım neyse aklıma gelirse öyle güzel oyunlar yazarım

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
far cry 3 tam sana göre ;) düşük sistemli güzel açık dünya oyunu istersen gezer tozarsın keşif yaparsın istersen aksiyonun dibine vurduran görevlere gidip savaşabilirsin :)

Üye
7 HİZMET YILI
Metro 2033 , Metro Last Light , Metro Redux (daha çıkmadı xD)
Hikayesi oldukça güzel oyunlar zaten kitaptan uyarlama kitaplarını da okudum ama oyunları görsel açıdan biraz daha ilgimi çekti ama kitap kadar iyi değil . Her kitaba harita basmışlar tren yolları tehlikeli yerler bilinmeyen yerler yazan tabelalar içeren .
Hikayemiz nükleer savaşın ardından geçen bir dünyada başlıyor.Yüzeydeki radyoaktivite o kadar fazla ki hiçbir insan maskesiz ekipmansız dışarı çıkamıyor ( hatta yüzeyde gezerken gaz maskesi filtresi eriyor bu yüzden arayıp yenilerini bulman gerekiyor . Filtre erirkenki o dumanın gözlerinin ucundan yükseldiğini görebiliyorsun) .Patlamadan sağ kalan bir kaç bin (tam sayıyı bilmiyorum) insan metro tünellerine sığınmış ve orada yaşamaya çalışıyor.Hikayemiz nükleer savaştan 20 yıl sonra Artyom adlı metroda doğup büyümüş bir adamla başlıyor ( aslında Artyom... spoiler vermiyim hadi xD ).Metro tünellerinde insanlar sığınaklar milis devletler kurmuş çeşitli ideolojiler etrafında.Kimi komunist , kimi NeoNazi vs . Ama savaş yaklaşıyor bu konuda da iş sana yani Artyom'a düşüyor.(tüm hikayeyi anlatmayim) .Oynadıkça anlarsın .
Görsel açıdan oldukça hoş kimi mekanikleri de mindblown yaşatıyor.Silah alıp satabilir tek başına ava çıkabilirsin . Oyuna dağılmış NPC'ler sayesinde kerhaneye bile gidebilirsin xD . Half Life benzeri ama kıyaslama yapmak yanlış olur çünkü bambaşka şeyler ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...