total war serisini komple oynadım age of serisini oynadım red alert serisi de tamam diğerlerine hemen bakıyorum dostum teşekkürlerTotal War serisinin tüm oyunlarını deneyebilirsin. Age of Empires 2 Definitive Edition, Command & Conquer Red Alert 3 (hatta grafikleri kafana takmazsan eğer 2 daha zevkli bence), Hearts of Iron, Empire Earth serisi, ... Hepside değerli seriler ve grafik olarak geride olsalar da oynanış olarak çok zevkli strateji oyunları.
bunuda her işlemci desteklemiyor gibi şeyler duydum ama doğrumudurmount blade knk hem eski tarz savaş hemde büsürü modları var
o dediğini bi düşündüm fakat işlemci serisi falan gibi şeyler dediler vazgeçtimkardeşim mount blade warband içerisine çeşitli modlar indire bilirsin
Post automatically merged:
mount blade warband 2 bannerlord var buda 20,03,2020 de çıkacak
bu oyun baya güzele benziyor ama online oynayacak arkadas falan lazım galiba öyle dahamı zevkli sankisplit screen oyun önerisi olarak kardeşlerime A WAY OUT oneririm .hikayesi oldukça kaliteli ve oynamaya değer ..
bu oyunu inceliyorum 26 gb diyor oyun görseli fena değil ama oyuna göre kapladığı alan fazla değilmi ?Ryse Son of Rome.. Guzel oyun turkce yaması bile var..