Genellikle fps oyunları ağırlıklı oynuyorumOynayacağın oyuna göre değişir.
200 400 TL arasıbütçen nekadar?
Biraz palı bu aralar toplamak için arayiştayımyeni bi pc almak brocum
200 400 ve genellikle le ağırlık hangisi ise ona karar verecekBöyle durumlarda fiyat belirtin lütfen.
200/400 ikinci el sağlam birşey zor bulursun hele sıfır asla iyi birşey bekleme dostum. ama umudunu kaybetme 2. el ekran kartı arayabilirsin.200 400 TL arası
Post automatically merged:
Biraz palı bu aralar toplamak için arayiştayım
Önere bileceğin kardeşO fiyata çok zor .
Marka ve kalite yi bulduktan sonra fiyatta artar Bi bakalım200/400 ikinci el sağlam birşey zor bulursun hele sıfır asla iyi birşey bekleme dostum. ama umudunu kaybetme 2. el ekran kartı arayabilirsin.
Bi bakayım belki işime yaraya bilir teşekkürler arkadaşımSistemin ne, bütçen ne, hangi oyunları hangi ayarlarda oynamak istiyorsun, ekranın markası modeli ne? Düz öneri istiyorsan Asus Rog Strix RTX 2080Ti al.
Notu mu aldım birazdan onada bakarım teşekkürler arkadaşım sağ olRX 570 4 GB kullanıyorum şahsen şu zamana kadar hiç sıknıtı yaşamadım bir çok oyunda ultra ve en yüksek grafiklerde oynuyorum akıcı bir şekilde tavsiyemdir fiyat performans ekran kartıdır bunun yerine RX 590 8 GB alabilirsin önerimdir uzun süre götürür diye tahmin ediyorum
Vesselam
Sistemin ne, bütçen ne, hangi oyunları hangi ayarlarda oynamak istiyorsun, ekranın markası modeli ne? Düz öneri istiyorsan Asus Rog Strix RTX 2080Ti al.