Oyun Oynarken Adam Arama Sorununu Çözelim mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
- Selam Arkadaşlar Oyun Oynarken Arkadaşımız Yok Diye Kafayı Yiyen Kişilere Buradan Merhaba :) Bu Sorunu Çözmek İçin Discord Sunucusu Kurdum Oyuncu Arkadaşı Arayan Kişileri Bulmaya Çalışıyorum Bu Forumda Varsa Sizede Söylemek İstedim :)

- Biliyorsunuz ki siz bir oyunu oynayabiliyorsunuz diye arkadaşlarınız oynayacak değil bu yüzden sıkıntı çekebiliyoruz örnek ben ( apex legends oynamayı seviyorum fakat oyuncu bulamıyorum arkadaş olarak ve hemen ölüyorum üzücü bir durum )

- Bu sunucuda ayrım olmayacak herkes her oyunu adaletli oynayacak diye bir şey yok hile yapanlara özel bir rank ve farklı bir chat açacağım bu sayede sizlerde arkadaş bulabiliceksiniz daha rahat bir şekilde...

- Sunucuda zamanla çekilişler bile yapabiliriz steam cüzdan kodu veya oyun kodu bunun gibi şeyler veya csgo da skin ne güzel olur değil mi :)

Arkadaşlar buraya direk davet atamıyorum biliyorsunuz ki o yüzden 1 dakikalık bir işlem yapacaksınız beni beni discorddan ekleyeceksiniz bende size inv atıcam çok güzel bir ortam olsun istiyoruz lütfen sende gel :)

Discord Nickim : xqze#3158

Senide Aramızda Görmek İsteriz Lütfen Gel :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...