Oyun oynayarak Oyun için para kazanmak Valorant, League of Legends, R6 ve daha Fazlası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
beğendim fena değil gibi deneyeceğim sağol bro

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
1 aydır 1 adım ileri gidemedim çabuk hilesinin çıkması lazım XD

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
çok iyi program. Valorant tarafında deneyeceğim. FPS düşüşü veya drop sorunları yapıyormu?

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
buff kazanması zormu atıyorum vp kaç buff a alınıyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Pek kolay bir yöntem gibi gelmedi. Ama kullanacak arkadaşlara bol şans diliyorum

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Teşekkürler çok zor olsa da

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Uygulama size Overwolf Üzerinden İndirtiyor O yüzden Herhangi bir güven probleminiz olmasın.

Bugün Size "BUFF" adlı uygulamayı tanıtacağım uygulamadan kısaca bir bahsedeyim.

BUFF siz oyun oynarken arkadan sizin oyun statlarınızı tarayan bir programdır Size Haftalık görevler verir ve bu görevleri tamamladıkça BUFF coin verir gün içerisinde aşırı fazla oyun oynuyorum bir yandan da VP, RP, almak istiyorum derseniz
BUFF tam size göre
Örnek: Valorant da bir maç attığınızda size 1 ila 3 arası BUFF coin verir günlük görevlerinizi Tamamlarsanız size 5 BUFF coin verir Günlük görevinizi tamamlamak için 7 kere oyun kazanmanız gerekiyor Bu oyun fark etmiyor BUFF uygulamasının desteklediği
Oyunlar ektedir : League of Legends, Dota 2, CS:GO, Rocket League, Rainbow Six Siege, Splitgate, PUBG, Fortnite, Apex Legends, COD:Warzone, Valorant
Gelelim görevler ne kadar BUFF coin veriyor.
Ekli dosyayı görüntüle 72732
Bir numaralı Ok ile gösterdiğim yerdeki Görevler 1 Kere bile ölmeden oyun kazan veya 5 kill ve daha fazlasını aldığın 5 oyun kazan bunu yaptıktan sonra Size 10 BUFF coin veriyor ve sizi 2. Seviyeye geçiriyor ve daha fazla Coin veriyor bu görevler haftalık veya günlük olarak sıfırlanıyor.

İki numaralı ok ile gösterdiğim yerde Gün içinde 7 oyun kazanırsanız size 5 BUFF coin veriyor bu Kısım da günlük olarak sıfırlanıyor.

Üçüncü kısımda ise sizden her gün uygulamaya girmenizi istiyor İlk iki gün 1 coin sonraki iki gün 2 sonraki 2 gün 3 son olarak da 7. günde 5 coin veriyor.
Ekli dosyayı görüntüle 72734

Giriş yapmak için Google, Discord veya kendi kayıt sistemini kullanabilirsiniz.

Son olarak Uygulamayı indirip bana da destek olup hemde 30 BUFF coin kazanmak isterseniz.

Bu benim BUFF linkim :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu da destek olmak istemezseniz kendi sitesinden indirebileceğiniz link :

Marketinde stok sıkıntısı oluyor her hafta Pazartesi günü yeniliyorlar sadece biraz hızlı davranmanız gerekiyor alabilmek için EU, GLOBAL ve US only itemlere ve keylere dikkat ediniz buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler herhangi bir sorunuz olursa yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Güzel bir içerik olmuş valorant için gloot daha fazla kazandırıyor bilginiz olsun.

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
bu uygulamayı biliyorum 1 keresinde indirip denedim de çok zor kasılıyor bilmiyorum uzun süreli kulananlar var mıdır deneyip kulananlar kazançlarını açıklayabilirmi?

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Uygulama size Overwolf Üzerinden İndirtiyor O yüzden Herhangi bir güven probleminiz olmasın.

Bugün Size "BUFF" adlı uygulamayı tanıtacağım uygulamadan kısaca bir bahsedeyim.

BUFF siz oyun oynarken arkadan sizin oyun statlarınızı tarayan bir programdır Size Haftalık görevler verir ve bu görevleri tamamladıkça BUFF coin verir gün içerisinde aşırı fazla oyun oynuyorum bir yandan da VP, RP, almak istiyorum derseniz
BUFF tam size göre
Örnek: Valorant da bir maç attığınızda size 1 ila 3 arası BUFF coin verir günlük görevlerinizi Tamamlarsanız size 5 BUFF coin verir Günlük görevinizi tamamlamak için 7 kere oyun kazanmanız gerekiyor Bu oyun fark etmiyor BUFF uygulamasının desteklediği
Oyunlar ektedir : League of Legends, Dota 2, CS:GO, Rocket League, Rainbow Six Siege, Splitgate, PUBG, Fortnite, Apex Legends, COD:Warzone, Valorant
Gelelim görevler ne kadar BUFF coin veriyor.
Ekli dosyayı görüntüle 72732
Bir numaralı Ok ile gösterdiğim yerdeki Görevler 1 Kere bile ölmeden oyun kazan veya 5 kill ve daha fazlasını aldığın 5 oyun kazan bunu yaptıktan sonra Size 10 BUFF coin veriyor ve sizi 2. Seviyeye geçiriyor ve daha fazla Coin veriyor bu görevler haftalık veya günlük olarak sıfırlanıyor.

İki numaralı ok ile gösterdiğim yerde Gün içinde 7 oyun kazanırsanız size 5 BUFF coin veriyor bu Kısım da günlük olarak sıfırlanıyor.

Üçüncü kısımda ise sizden her gün uygulamaya girmenizi istiyor İlk iki gün 1 coin sonraki iki gün 2 sonraki 2 gün 3 son olarak da 7. günde 5 coin veriyor.
Ekli dosyayı görüntüle 72734

Giriş yapmak için Google, Discord veya kendi kayıt sistemini kullanabilirsiniz.

Son olarak Uygulamayı indirip bana da destek olup hemde 30 BUFF coin kazanmak isterseniz.

Bu benim BUFF linkim :

Bu da destek olmak istemezseniz kendi sitesinden indirebileceğiniz link :

Marketinde stok sıkıntısı oluyor her hafta Pazartesi günü yeniliyorlar sadece biraz hızlı davranmanız gerekiyor alabilmek için EU, GLOBAL ve US only itemlere ve keylere dikkat ediniz buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler herhangi bir sorunuz olursa yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Çok teşekkür ederim <3

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
indirdim güzel paylaşım

◘◘◘ Legend ◘◘◘
Ultra Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kullanıyorum ama güncellemeden sonraki tek dezavantajı görevlerin daha da zorlaşması.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kral eyw bakıcam uygulamaya inş ortaya para koyarak vs atmıyoruzdur gamerarena gibi

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
çok kazandırmayan uygulama ama çok oyun oynayanlar için yararlı

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Gerçekten İyi Ortalama Buff Game kullanarak 1 Ayda Valorant + Lolde Rp aldım

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
dostum eloboost veya alım satım yaparak da güzel paralar kazanabilirsin tavsiye <3

Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ben kullandığımda bi türlü yapmadım ve oyunu cok fazla kastırıyordu bende sıkıntı var büyük ihtimalle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...